Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Ολυμπιακός για Βύντρα!

Ο Λουκάς Βύντρα αφήνει τα πράσινα και φορά τα ερυθρόλευκα. Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό στον οποίο –εκτός απροόπτου- και θα συνεχίσει την καριέρα του. 


Η μεταγραφική έκπληξη έχει σχεδόν ολοκληρωθεί!


Ο Ολυμπιακός και θα κάνει μεταγραφή και αυτή θα ταράξει τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει με τον Λουκά Βύντρα και απλώς απομένουν λεπτομέρειες για να υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση.

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη λύση της συνεργασίας της με τον διεθνή αμυντικό, ο Ολυμπιακός με αστραπιαίες κινήσεις έδωσε τα χέρια με τον ποδοσφαιριστή.

Με την κίνηση αυτή, ο Ολυμπιακός καλύπτει το κενό που έχει δημιουργηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας μετά την αποχώρηση του Βασίλη Τοροσίδη και την μεταγραφή του στη Ρόμα, ενώ δεν πρέπει να αμεληθεί η ικανότητα του Βύντρα να προσφέρει τις υπηρεσίες του με την ίδια ευκολία στο κέντρο της άμυνας αλλά –εάν χρειαστεί- και στη μεσαία γραμμή.

Εκτός αυτού οι ερυθρόλευκοι ενισχύουν ακόμη περισσότερο το ελληνικό στοιχείο με ένα βασικό στέλεχος της Εθνικής ποδοσφαίρου κάτι που αποτελεί ένα από τα "θέλω" του Βαγγέλη Μαρινάκη για την εφετινή αγωνιστική σεζόν. Ένα από τα σημεία που δεν πρέπει να αμελήθει, είναι το γεγονός ότι ο Βύντρα αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό έχοντας συμφωνήσει να λάβει τα χρήματα από το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

(sport-fm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου