Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Φρικιαστικό έγκλημα στη Μανωλάδα Ηλείας


Ο δολοφόνος την επόμενη μέρα πήγε στη δουλειά του σα να μην συμβαίνει τίποτα

Mπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί στην Παλαιά Μανωλάδα όταν μπήκαν σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα. Μια γυναίκα από την Ρουμανία κείτονταν νεκρή με πολλαπλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα από βαριοπούλα και κατσαβίδι.


Σύμφωνα με το patrisnews.gr, η γυναίκα έπεσε νεκρή από τα χέρια του συζύγου της, ο οποίος τη χτύπησε με τόσο μίσος σε όλο της το σώμα, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει.

Ο σύζυγός της, ο οποίος είχε εξαφανιστεί και αναζητείτο από τις αστυνομικές αρχές, τελικά εντοπίστηκε σε αγρόκτημα της περιοχής να εργάζεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Στη συνέχεια ομολόγησε το έγκλημα και αποκάλυψε ότι το διέπραξε το βράδυ της Παρασκευή

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος της 40χρονης Ρουμάνας επήλθε πριν 36 με 48 ώρες. Στο πτώμα βρέθηκαν ίχνη από σφυρί και βαριοπούλα, καθώς και χτυπήματα με ψαλίδι και κατσαβίδι.

Η αστυνομία μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό:

Σήμερα 6-1-2013 το πρωί, στη Μανωλάδα Ηλείας, ανευρέθηκε στην οικία της νεκρή μια 41χρονη Ρουμάνα η οποία έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Μετά από άμεσες αναζητήσεις των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας για την υπόθεση αυτή έχει προσαχθεί ο 45χρονος σύζυγος της, ομοίως υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος φέρεται να έχει εμπλοκή στη υπόθεση. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας και θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωσή της.

(parapolitika)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου