Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Το BBC αποκαλύπτει ότι Χρυσαυγίτες χτύπησαν τον Στρατούλη (Ηχητικό ντοκουμέντο)

Το BBC, με την αδιαμφισβήτητη εγκυρότητά του, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι Χρυσαυγίτες χτύπησαν τον βουλευτή του Σύριζα Δημήτρη Στρατούλη, στο ΟΑΚΑ.


Παρουσίασε ηχητικό ντοκουμέντο, το οποίο διαψεύδει απολύτως τους ισχυρισμούς του Νίκου Μιχαλολιάκου για άδικη και συκοφαντική επίθεση κατά του κόμματός του.

Την περασμένη εβδομάδα ο δημοσιογράφος του Bρετανικού ραδιοφωνικού σταθμού Τιμ Φράνκς (του World Service), βρέθηκε κρυφά σε συγκέντρωση μελών του νεοναζιστικού κόμματος. Διαβάστε και φρίξτε: «Θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νεότερα μέλη της Χρυσής Αυγής, που είναι μόνο για φωνές και μαγκιές,» φέρεται να λέει ο Χρυσαυγίτης «Τρεις από αυτούς τον χτυπούσαν επί μισή ώρα χωρίς να του κάνουν ένα καρούμπαλο στο κεφάλι, χωρίς να του σπάσουν καν τα γυαλιά; Τι ντροπή»!

Σωστά διαβάσατε. Δείχνουν να δυσαρεστούνται γιατί δεν τον χτύπησαν παραπάνω!

Μετά τη δημοσιοποίηση του ρεπορτάζ, ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, έκανε λόγο για προκλητικά κυνική ομολογία στελέχους της Χ.Α ότι τρεις φασίστες τραμπούκοι ήταν αναποτελεσματικοί στην δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ..

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:



(aixmi)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου