Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Μαύρη προπαγάνδα για την... "εισβολή" των συνταξιούχων στο Υπ. Υγείας


Ουδείς ενόχλησε τους συνταξιούχους να πάνε στο γραφείο του υπουργού Υγείας 


Επειδή εμείς δεν καταπίνουμε τα χονδροειδή ψέματα που γράφονται, κάναμε ρεπορτάζ για τις συνθήκες … «εισβολής» των συνταξιούχων το πρωί στο υπουργείο Υγείας.


Όντως μαζεύτηκαν οι άνθρωποι στην Αριστοτέλους κάτω από το υπουργείο και όταν άρχισαν να φωνάζουν ο Λυκουρέντζος έδωσε εντολή στην προσωπική του ασφάλεια και στην είσοδο να ανοίξουν τις πόρτες και να συναντηθεί μαζί τους.

Ουδείς τους ενόχλησε να πάνε στο γραφείο του , ενώ ο ίδιος ματαίωσε μια σύσκεψη που είχε εκείνη την ώρα. Το λάθος του ήταν ότι αντί να ζητήσει να δει την αντιπροσωπεία τους, άφησε τις πόρτες και μπήκαν μέσα όλοι φωνάζοντας συνθήματα.

Όπως γίνεται αντιληπτό δεν ήταν δυνατόν να διεξαχθεί διάλογος με διακόσιους ανθρώπους που έχουν χίλια δίκια να διαμαρτύρονται. Όσοι γράφουν και μεταδίδουν τα περί … «εισβολής» είναι προφανές ότι αποσκοπούν στην καλλιέργεια κλίματος έντασης.

Κι όσοι γνωρίζουν τον Λυκουρέντζο σαν άνθρωπο , ειδικά όταν απευθύνεται σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, καταλαβαίνουν ότι αυτά τα πράγματα που περιγράφονται ουδέποτε συνέβησαν.

(parapolitika)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου