Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Διέλυσε το Καζακστάν η Εθνική πόλο

Στα δύο πρώτα της παιχνίδια, με Κροατία και Ιταλία, έπαιξε πολύ καλά όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Στο τρίτο της παιχνίδι η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών δεν την… πάτησε επικρατώντας άνετα του Καζακστάν με 11-4, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Α’ ομίλου της διοργάνωσης.


Δυνατό σημείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, και πάλι η άμυνα.

Συντήρηση δυνάμεων για τους Έλληνες διεθνείς οι οποίοι, αυτή τη φορά, τα πήγαν πολύ καλά και στον παίκτη παραπάνω (5/7).

Επόμενη αντίπαλος της Εθνικής, η οποία έφτασε τους 4 βαθμούς, η Ισπανία το Σάββατο στις 16:10.

Με ενοχλήσεις στο γόνατο αποχώρησε ο Κώστας Μουρίκης.

Το ματς

Η Εθνική μπήκε καλά στο ματς χρησιμοποιώντας το δυνατό της όπλο ως τώρα στο τουρνουά, την άμυνα της. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έπαιξε καθαρά στο νερό καθώς δεν χρεώθηκε ούτε με μία αποβολή. Παράλληλα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στον παίκτη παραπάνω με τον Φουντούλη, ενώ ο ίδιος λίγο αργότερα από την περιφέρεια έκανε το 2-0. Μείωσαν με τον Ουσάκοφ (1-2) οι Καζάκοι με περιφερειακό σουτ ενώ είχαν και την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στην εκπνοή του οκταλέπτου με τον Γκοροβόι όμως το σουτ του βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Η εξαιρετική αμυντική λειτουργία των Ελλήνων διεθνών συνεχίστηκε και στην δεύτερη περίοδο. Ξανά χωρίς αποβολή η Ελλάδα διατήρησε το μηδέν στην άμυνά της την ίδια ώρα που απέδιδε πολύ καλά στον παίκτη παραπάνω (3/4 π.π.) σκοράροντας με τους Γιώργο Αφρουδάκη και Γιάννη Φουντούλη. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στην λήξη του οκταλέπτου ο Κώστας Κοκκινάκης, πετυχαίνοντας το γκολ από την περιφέρεια για το 1-6.

Η Εθνική είχε σχεδόν «κλειδώσει» τη νίκη από το πρώτο μισό και έδειξε να κάνει συντήρηση δυνάμεων. Ο Ντράγκαν Άντριτς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του χρησιμοποιώντας και τον Φίλιππο Καραμπέτσο στη θέση του Νίκου Δεληγιάννη. Η καλή άμυνα συνεχίστηκε με τον Γιώργο Αφρουδάκη στον παίκτη παραπάνω να κάνει το 1-7. Ο Γκοροβόι μείωσε σε 2-7 εκμεταλλευόμενος την πρώτη αποβολή με την οποία χρεώθηκε η Ελλάδα. Άμεση η απάντηση από τους διεθνείς μας με τον Φουντούλη να κάνει το 2-8 με πέναλτι, ενώ ο Βαγγέλης Δελακάς στο τελευταίο λεπτό σημείωσε από την περιφέρεια το πρώτο του γκολ (2-9).

Διαδικαστικού χαρακτήρα το τελευταίο οκτάλεπτο με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να δοκιμάζει πράγματα ενόψει της αναμέτρησης με την Ισπανία, το Σάββατο. Το 2-10 έκανε ο Φουντούλης, πάλι με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Γιώργος Αφρουδάκης, ενώ στον παραπάνω ο Μουρίκης νίκησε τον τερματοφύλακα του Καζακστάν, Μαξίμοφ, για να διαμορφώσει το 2-11. Το μόνο που κατάφεραν οι αντίπαλοι της Εθνικής ήταν να μειώσουν με δύο γκολ του Ουκουμάνοφ σε 4-11.


Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-4, 1-3, 2-2

Καζακστάν (Ντρόζντοφ): Μαξίμοφ, Κουμπάρεφ, Σεκένοφ, Γκοροβόι 1, Πανφίλι, Σμίντερ, Ουσάκοφ 1, Ουκουμάνοφ 2, Ζλιάγιεφ, Ρουντάι, Μανάφοφ, Κόκορι, Σβέντοφ.

Ελλάδα (Άντριτς): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης, Μιράλης, Κοκκινάκης 1, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος, Χ. Αφρρουδάκης, Δελακάς, Γ 1. Αφρουδάκης 3, Φουντούλης 5, Μουρίκης 1, Βουλγαράκης, Καραμπέτσος.



(novasporfm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου