Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ποια ταινία να δείτε σήμερα στην TV;


DRIVEN 
STAR 22.00
Περιπέτεια, 2001 (Έγχρ.), 112'
Αμερικανική ταινία του Ρένι Χάρλιν, με τους Σιλβέστερ Σταλόνε, Εστέλα Γουόρεν, Μπαρτ Ρέινολντς.

Ένας πρώην κορυφαίος ραλίστας επανέρχεται στη δράση για να προπονήσει έναν ταλαντούχο, αλλά άπειρο νεαρό οδηγό.

Ο Σταλόνε, γνωστός για το πάθος του για τους αγώνες ράλι, έγραψε το υποτυπώδες σενάριο που έχει ωστόσο ένα καλό σημείο: βάζει σε δεύτερη μοίρα το χαρακτήρα που υποδύεται, για να επικεντρωθεί στον νεαρό πρωταγωνιστή και τα προβλήματα της ομάδας. Αλλά και πάλι σύντομα το καύσιμο εξαντλείται.



ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ 
ΕΤ1 22.00
Περιπέτεια, 2001 (Έγχρ.), 90'
DOMESTIC DISTURBANCE. Αμερικανική ταινία του Χάρολντ Μπέκερ, με τους Τζον Τραβόλτα, Βινς Βον, Τέρι Πόλο.

Ένας διαζευγμένος πατέρας προσπαθεί να αποδείξει ότι ο πατριός του παιδιού του είναι δολοφόνος, έχοντας ως μοναδική τη μαρτυρία του 12χρονου γιού του, τον οποίο όμως δεν πιστεύει η αστυνομία.

Δεν τα καταφέρνει ως θρίλερ, δεν τα καταφέρνει ως αστυνομική περιπέτεια, μόνο ως οικογενειακό μελό με λίγες στιγμές αγωνίας κάτι πάει να κάνει...


ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ 
STAR 00.15
Περιπέτεια, 2004 (Έγχρ.), 180'
DAS BLUT DER TEMPLER. Γερμανική τηλεταινία του Φλόριαν Μπαξμέγερ, με τους Μίρκο Λανγκ, Χάραλντ Κρασνίτσερ, Κάθριν Φλέμινγκ.

Ο «Κώδικας Da Vinci» συναντάει τον Χαϊλάντερ στην ιστορία ενός αγοριού που νομίζει πως είναι ορφανός, ανατρέφεται από ένα μοναχό και όταν κάποια στιγμή ανακαλύπτει ότι διαθέτει αφύσικες δυνάμεις, εμπλέκεται από τους Ναΐτες ιππότες στην αναζήτηση του Άγιου Δισκοπότηρου.

Το τηλεοπτικό αντίστοιχο ενός (ακόμα) πολυσέλιδου συνωμοσιολογικού best seller παραλίας. Φτιαγμένο από Γερμανούς, που δεν έχουν και την καλύτερη φήμη σε τέτοιου είδους παραγωγές...

(athinorama)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου