Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Μέχρι οκτώ μήνες έξω ο Λέτο - Παραιτήθηκε ο Δομάζος

Χειρότερα δεν γινόταν για τον Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος χειρουργήθηκε στην Μπολόνια και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου οκτώ μήνες. Παραιτήθηκε ο Μίμης Δομάζος από την τεχνική επιτροπή, βολές Αλαφούζου για τον πρίγκιπα και "σαφάρι" για 3,5 εκ. ευρώ μέχρι τις 10 Ιουλίου. Όλο το παρασκήνιο της συνεδρίασης του συμβουλίου με την παράταση στην ΑΜΚ και την ανακοίνωση για τους επενδυτές και τον πρίγκιπα.


O Σεμπαστάν Λέτο υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο στην Ιταλία και εκτιμάται ότι θα χρειαστούν περίπου οκτώ μήνες για να επανέλθει στα γήπεδα. Πρακτικά ο Αργεντινός άσος θα χάσει όλη τη νέα σεζόν με δεδομένο πως θα επιστρέψει γύρω στον Φεβρουάριο του 2013, συμπληρώνοντας ένα χρόνο εκτός (τελευταία εμφάνιση του τον Ιανουάριο του 2012).
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Λέτο:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι νωρίτερα σήμερα ο Σεμπάστιαν Λέτο υποβλήθηκε επιτυχώς σε επέμβαση στο γόνατο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που υπήρχε. Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στη Μπολόνια από τον καθηγητή κ. Μαρκάτσι, παρουσία του γιατρού του Παναθηναϊκού, κ. Κουλουμέντα. Ο αθλητής αναμένεται να πάρει εξιτήριο την προσεχή Δευτέρα και να ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης, το οποίο σε έναν περίπου μήνα προβλέπει εμφύτευση χονδροκυττάρων.

Η ΠΑΕ βρίσκεται στο πλευρό του Σέμπα, θα τον στηρίξει με κάθε τρόπο και του εύχεται την ταχύτερη και πληρέστερη δυνατή ανάρρωση προκειμένου να συνεχίσει να χαίρεται το ποδόσφαιρο με τον δικό του μοναδικό τρόπο και να τον δούμε να διαπρέπει ξανά στο γήπεδο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού".

Το παρασκήνιο του ΔΣ

Εν τω μεταξύ, ο Μίμης Δομάζος παραιτήθηκε από μέλος της τεχνικής επιτροπής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επειδή δεν έχει άποψη και λόγο για την ομάδα όπως τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι τα μέλη της διοικούσας επιτροπής δεν γνωρίζουν από ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου εξαπέλυσε βολές για τον πρίγκιπα Φαϊζάλ κάνοντας λόγο για "ασόβαρες καταστάσεις και ότι δεν είναι τυχαία η εμπλοκή συγκεκριμένων ανθρώπων που έχουν σχέση με γνωστά και μη εξαιρετέα πρόσωπα".

Παράλληλα, επεσήμανε ότι "είναι περίεργο που ψάχνω και δεν έχω καταφέρει να βρω ακόμη τον πρίγκιπα" και τόνισε ότι από την έρευνα που έχει κάνει ο Σαουδάραβας υποψήφιος επενδυτής δεν έχει τα χρήματα που τον παρουσιάζουν κάποιοι να έχει. Αποφασίστηκε δε να βγει ανακοίνωση από την ΠΑΕ για τους υποψήφιους επενδυτές προκειμένου να μην υπάρχουν αμφιβολίες στον κόσμο της ομάδας.

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. τονίστηκε ότι πρέπει να βρεθούν 3,5 εκ. ευρώ το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουλίου για υποχρεώσεις σε παίκτες και σε ομάδες που αφορούν μέχρι τον Μάρτιο του 2012 ενόψει του νέου έλεγχου της UEFA. Οι "πράσινοι" μπορεί να πήραν την άδεια για να αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (έφτασε και το σχετικό επίσημο χαρτί για τη συμμετοχή του τριφυλλιού στο Champions League με την υπογραφή του γενικού γραμματέα της UEFA), αλλά πλέον έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς.

Προτεραιότητα ο Κουίνσι

Σε ό,τι αφορά τέλος το μεταγραφικό σχεδιασμό, προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του Κουίνσι, ο δανεισμός του οποίου έχει λήξει. Υπάρχουν όμως επαφές με την Αλ Σάαντ προκειμένου να παραμείνει, αφού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον θεωρεί απαραίτητο.

(contra)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου