Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Η πιθανή ενδεκάδα της Γερμανίας για το ματς με την Ελλάδα

Μετά τις συνεντεύξεις Τύπου των Γιοάκιμ Λεβ και Μάνουελ Νόιερ, η Γερμανία έκανε, κάτω από ψιλόβροχο την προπόνησή της στη «PGE Arena» του Γκντασκ, με τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ να παίρνει κανονικά μέρος, όπως είχε προαναγγείλει ο τεχνικός του.


Να θυμίσουμε πως ο διεθνής Γερμανός άσος απουσίαζε από τις προπονήσεις των δύο τελευταίων ημερών αλλά την Πέμπτη συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα. Τα «πάντσερ» γυμνάστηκαν χαλαρά, και το πρόγραμμα είχε και ασκήσεις με μπάλα, κυρίως στα τελειώματα… Όπως είπαμε κατά την διάρκεια της προπόνησης έβρεξε και έτσι ο Γιοακίμ Λεβ έβαλε και... κουκούλα!

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, είναι πιθανό ο Γιόακιμ Λεβ να κάνει δυο αλλαγές. Σύμφωνα και με τους Γερμανούς ο 52χρονος τεχνικός εξετάζει το ενδεχόμενο να ξεκουράσει τον Μάριο Γκόμεζ, δίνοντας θέση στην ενδεκάδα στον Μίροσλαβ Κλόζε. Τις τελευταίες μέρες έχουν άλλωστε γραφτεί πολλά για τη μη χρησιμοποίηση του άσου της Λάτσιο… Δεν αποκλείεται επίσης να ξεκινήσει ως αμυντικός μέσος ο Κρος, με τους Σβάινστάιγκερ, Κεντίρα να είναι πάντως οι πιο πιθανοί για τις θέσεις των αμυντικών μέσων. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένεται να υπάρξει διαφοροποίηση.

Η πιθανή ενδεκάδα της Γερμανίας αναμένεται να είναι οι εξής: Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Νόιερ, δεξί μπακ ο Μπόατενγκ, αριστερό ο Λαμ και στόπερ οι Χούμελς (δεξιά) και Μπανστούμπερ (αριστερά). Αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Σβάινσταϊγκερ (δεξιά), Κεντίρα (αριστερά), ενώ διεκδικεί θέση και ο Κρος, δεξιός ακραίος ο Μίλερ, κεντρικός ο Οζίλ και αριστερός ο Ποντόλσκι. Στην επίθεση αναμένεται να είναι ο Μάριο Γκόμεζ, εκτός αν τελικά ο Λεβ ξεκινήσει τον Κλόζε. 

(pamesports)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου