Σάββατο 26 Μαΐου 2012

«Κολλημένος» με την Αγγλία ο Μουρίνιο

Η επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο στην Αγγλία δεν είναι διόλου απίθανη, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του στη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2016! 


Σαφείς υπαινιγμούς για το «come back» στο πρωτάθλημα της πρέμιερ λιγκ άφησε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοζέ Μουρίνιο, έστω κι αν πριν από λίγες ημέρες ανανέωσε πρόωρα το συμβόλαιό του με τους «μερένγκες» γι' άλλα 2 έτη (το αρχικό τελείωνε το 2014).

Δεν ήταν λίγες οι φορές μέσα στο 2012 που είχε ακουστεί το όνομα του πρώην τεχνικού της Τσέλσι ξανά για τον πάγκο των «μπλε». Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στην Άνκαρα της Τουρκίας, ο Μουρίνιο επανέλαβε ότι η Τσέλσι έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, ενώ παραδέχθηκε ότι η ζωή στο Λονδίνο ταιριάζει περισσότερο στην οικογένειά του.

«Έχω υπογράψει μέχρι τον Ιούνιο του 2016, αλλά σε ένα σύλλογο όπως είναι η Ρεάλ, εάν χάσεις δύο συνεχόμενα ματς τότε είναι πολύ πιθανό να ακυρωθεί το συμβόλαιό σου», είπε μεταξύ άλλων ο κορυφαίος τεχνικός στον κόσμο και συνέχισε:

«Ελπίζω κι εύχομαι να τα πάω καλά τα επόμενα χρόνια, καθώς διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου με 10 χρόνια εμπειρίας στους πάγκους. Το 2016 η κόρη μου θα ξεκινήσει το πανεπιστήμιο και πρέπει να διαλέξω σε ποια πόλη θα φοιτήσει».

Κατέληξε, λέγοντας: «Το Λονδίνο είναι ξεχωριστό για μένα. Είχα μία πολύ καλή ζωή εκεί. Στην Αγγλία ο κόσμος δεν ασχολείται με την προσωπική σου ζωή, κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό στην Ισπανία και την Ιταλία. Πρέπει να προστατεύσω την οικογένειά μου».

(naftemporiki)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου