Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Μπουραντάς για Τζήμερο: είναι πολιτικός...απατεώνας

Ενοχλημένος φαίνεται, σύμφωνα με ανθρώπους που τον γνωρίζουν, ο γνωστός καθηγητής και συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς με τον πρόεδρο του νεοπαγούς πολιτικού φορέα στο χώρο του φιλελευθερισμού"Δημιουργία Ξανά' κ. Θάνο Τζήμερο εξαιτίας μιας ανάρτησης. Πιο συγκεκριμένα, όμως τόνισαν πολιτικοί φίλοι του δημιουργού του ομίλου προβληματισμού "Κοινωνία Αξιών", αυτό που ενόχλησε τον κ. Μπουραντά ήταν το γεγονός πως σε ένα απλό like του φορέα που ο καθηγητής ίδρυσε, ο Θάνος Τζήμερος έκανε ανάρτηση - στήριξης δίχως να ενημερώσει κανένα.


"Ο Θ. Τζήμερος για να κερδίσει τις εντυπώσεις άφησε να εννοηθεί πως η Κοινωνία Αξιών στήριζε προεκλογικά το ...διαφημιστικό κι όχι πολιτικό του εγχείρημα ενώ δημοσίως ανέφερε τον καθηγητή ως στενό του φίλο παρά το ότι ουδέποτε είχαν γνωριστεί. Αν αυτό δεν είναι παλιτική απατεωνιά τότε άραγε τί είναι; Η Κοινωνία Αξιών δεν στηρίζει apolitik και μαρκετινίστικες προσπάθειες με πιασάρικα συνθήματα περί δήθεν πολιτικής χωρίς πολιτικούς. Δηλαδή αν ο κ. Τζήμερος μπει κάποτε στη Βουλή τί θα είναι; Παγωτατζής;" μας είπε γνωστό στέλεχος της Κοινωνίας Αξιών.

Έντονη όμως είναι η δυσφορία και στελεχών της Δράσης από τις διαρκείς αλλαγές που ο κ Τζήμερος κάνει στα όσα συζητά μαζί τους. Πιο συγκεκριμένα, στελέχη του κόμματος Μάνου μιλούν για έναν άνθρωπο που ναι μεν θέλει να εισέλθει στο πολιτικό σύστημα, ΄'ομως έχει αυτοεγκλωβιστεί στο σύνθημα του περί κατάργησης των πολιτικών. Παράλληλες αιχμές πολιτικών εχθρών του κ. Τζήμερου αναφέρονται σε προσεγγίσεις που ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο ίδιος έχει κάνει με την Συγγρού, διαπραγματευόμενος ακόμα και την τοποθέτησή του προσωπικά στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ. Κάτι με το οποίο τα στελέχη του κόμματος φυσικά αρνήθηκαν.

(parapolitika)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου