Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Σαμαράς: Θα αναμετρηθεί ο αριστερόστροφος λαϊκισμός με τις ευρωπαϊκές δυνάμεις

Μετωπική επίθεση κατά των δυνάμεων της Αριστεράς εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, καλώντας όλους τους έλληνες να δημιουργήσουν μέτωπο ελπίδας απέναντι στον «αριστερόστροφο ακραίο κρατισμό» που μας οδηγεί εκτός ευρώ.


«Εκανα τα πάντα για να σχηματιστεί κυβέρνηση, αλλά κάποιοι μας οδηγούν σε περιπέτειες», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζοντας ότι η χώρα «πρέπει να αφήσει πίσω τις αμαρτίες της ελληνικής πολιτικής ζωής».

Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε σφοδρή επίθεση εναντίον των δυνάμεων της Αριστεράς και ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ. «Είμαστε απέναντι σε όσους υπερασπίζονται ένα ξεπερασμενο χτες, όσους έκλειναν επιχειρήσεις, όσους θέλουν ανοχυρωτες τις γειτονιές μας από λαθρομετανάστεες, όσους επιμένουν στον κρατισμό, όσους τάζουν παροχές από λεφτά που δεν υπάρχουν», είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι οι αλλεπάλληλες δηλώσεις των τελευταίων ημερών από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «δημιουργούν ανησυχία και φόβο στους πολίτες» ενώ επαναλαμβάνοντας κάτι που είπε και στον Αλέξη Τσίπρα στη σύσκεψη της Κυριακής, κατηγόρησε τα στελέχη της Αριστεράς ότι «έχουν εμμονές στο ανέφικτο».

«Επαγγέλονται το ανέφικτο και αγνοούν το εφικτό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς για το μέτωπο που οδηγεί τη χώρα -όπως τόνισε- εκτός ευρώ, τονίζοντας ότι πρόκειται για όσους επιμένουν στον αριστερόστροφο και άκρατο κρατισμό.

(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου