Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Με συννεφιά το σούβλισμα του οβελία

Ο καιρός δεν θα είναι από ό,τι φαίνεται σύμμαχος στο γιορτινό σούβλισμα του αρνιού, καθώς για την Κυριακή του Πάσχα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει συννεφιές και τοπικές βροχές.

Παρ' όλα αυτά η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, ενώ οι άνεμοι θα είναι μέτριοι.


Στην Αττική, θα επικρατήσει κατά το μεγαλύτερο μέρος συννεφιά, με ανέμους που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι Θεσσαλονικείς καλό θα είναι να βρουν μια εναλλακτική για το σούβλισμα του αρνιού γιατί από το μεσημέρι ενδέχεται να βρέξει, ενώ η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν νεφώσεις, με τη θερμοκρασία στους 21 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλία, τη Στερεά και την Πελοπόννησο τα πράγματα θα είναι ανάλογα, ωστόσο εκεί οι άνεμοι θα φτάσουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Στα νησιά του Ιονίου και την Ήπειρο θα υπάρξουν τοπικές βροχές και καταιγίδες, με 7 μποφόρ ανέμους και θερμοκρασία που δεν θα ξεπεράσει τους 18 βαθμούς.

Τέλος, στο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, υπάρχει πιθανότητα  τοπικών βροχών από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

(newpost)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου