Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Το τελευταίο αντίο στη Whitney Houston

Το φέρετρο της 48χρονης τραγουδίστριας που είχε καλυφθεί με λευκά τριαντάφυλλα και μοβ κρίνα, έφτασε νωρίς το απόγευμα στην εκκλησία των Βαπτιστών στο Νιού Ζέρσεϊ. Στην ίδια εκκλησία η Houston άρχισε να τραγουδάει από μικρή ηλικία στην χορωδία την οποία διηύθυνε η μητέρα της.




Διάσημοι, φίλοι, θαυμαστές και ο αιδεσιμότητας Jesse Jackson έμειναν σιωπηλοί την ώρα που τρεις αστυνομικοί συνόδευσαν το ασημένιο φέρετρο της Whitney Houston στην εκκλησία.

Δείτε ζωντανά την νεκρώσιμη ακολουθία

Την ίδια στιγμή μέλη της χορωδίας με άσπρες στολές ανέβηκαν στο βήμα και άρχισαν με την συνοδεία της μουσικής να σιγοτραγουδούν: «Whitney, Whitney, Whitney».



Την νεκρώσιμη ακολουθία θα παρακολουθεί πλήθος διασήμων, ενώ σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ περίπου 1.500 φίλοι και συγγενείς της τραγουδίστριας θα παραστούν στην τελετή. Παρόντες είναι η Mary J. Blige αλλά και ο Stevie Wonder και ο Κevin Costner που θα αποδώσουν τιμές στην αδικοχαμένη ντίβα. Το ίδιο αναμένεται να πράξει και ο μέντορας της, Clive Davis.

Η τελετή άρχισε με την ομιλία του δημάρχου του Νιούαρκ. «Σε αγαπάμε Γουίτνεϊ Χιούστον» δήλωσε ο Κόρι Μπούκερ, μπροστά από το φέρετρο.



Η κόρη της Whitney με τον Bobbi Brown, Kristina έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Η μητέρα της τραγουδίστριας ακολούθησε εμφανώς θλιμμένη.



ΦΩΤΟ: Splash



ΦΩΤΟ: Splash




ΦΩΤΟ: Splash


Ωστόσο πηγή από την οικογένεια Houston είπε στο Associated Press ότι η νονά της Whitney, Aretha Franklin που επρόκειτο να τραγουδήσει δεν θα καταφέρει τελικά να παρευρεθεί καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Η «φωνή», όπως αποκαλούσαν την Whitney, θα ταφεί δίπλα στον πατέρα της John Russell Houston, στο νεκροταφείο Fairview στο Westfield.

(real)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου