Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Αποκαλύφθηκε το νέο μονοθέσιο της Ferrari

Οι καιρικές συνθήκες ανέβαλαν την τελετή παρουσίασης της F2012, ωστόσο το νέο μονοθέσιο αποκαλύφθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.


Οι άνθρωποι της Scuderia ελπίζουν το νέο μονοθέσιο να φέρει τους τίτλους που η ομάδα έχει αρχίσει να ξεχνάει! Εξαιτίας των νέων κανονισμών σχετικά με το μπροστινό μέρος του μονοθεσίου, φαίνεται πως η Ferrari έχει χαμηλώσει το ύψος του ρύγχους, στοιχείο που χαρακτηρίζει το μονοθέσιο «άσχημο».

Φυσικά όλα τα μονοθέσια πρέπει να ακολουθήσουν τους κανονισμούς, οπότε το «σκαλοπάτι» που βλέπετε μπροστά θα υπάρχει σχεδόν σε όλα τα φετινά μονοθέσια. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η συνεργασία με τη Santander ανανεώθηκε έως και το 2017.

Ο μηχανολόγος Νίκος Τομπάζης, απάντησε σε αυτούς που χαρακτήρισαν το μονοθέσιο «άσχημο»: «Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι το μονοθέσιο είναι άσχημο. Εγώ δεν συμμερίζομαι αυτή την άποψη, αν και δεν είμαι πολύ αντικειμενικός σε αυτό. Προσωπικά έχω συνηθίσει το φούσκωμα στο ρύγχος και νομίζω ότι το υπόλοιπο μονοθέσιο είναι ο καρπός λεπτομερούς δουλειάς».

http://www.sosto-lathos.gr/?p=10303&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου