Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Χωρίς τη Ν.Δ. η εξεταστική για την Οικονομία

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η ΝΔ δε θα συμμετάσχει στην εξεταστική για την οικονομία, η σύσταση της οποίας ψηφίστηκε αργά χθες το βράδυ από τη βουλή. Σε ανακοίνωση του κόμματος που υπογράφει ο κ. Τασούλας Γραμματέας της Κ.Ο.


Ν.Δ. αναφέρεται ότι πρόκειται για μια εξεταστική παρωδία, η οποία δεν έχει να προσφέρει τίποτα στον τόπο, παρά συγχωροχάρτια. Επισημαίνει ωστόσο ότι η συγκεκριμένη Εξεταστική πρέπει να γίνει μετά τις εκλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ν.Δ. που υπογράφει ο κ. Τασούλας, αναφέρει: Το αμετανόητο και αδιόρθωτο ΠΑΣΟΚ των κ.κ. Παπανδρέου και Βενιζέλου, τούτη την ώρα και σ’ αυτή τη Βουλή στήνουν, μαζί με τον ΛΑΟΣ πάντα μια εξεταστική παρωδία για να δώσει συγχωροχάρτι στον εαυτό του και να επιδιώξει παράταση στη θητεία της Βουλής. Τίποτα απ’ αυτά δεν αφορούν στις ανάγκες της χώρας γι’ αυτό και η Ν.Δ. δεν μετέχει σε όλα αυτά.

Η χώρα πρέπει να σταθεί στα πόδια της και να μάθει την αλήθεια. Η νέα βουλή με νωπή λαϊκή εντολή επωμίζεται αυτή την αποστολή και η Ν.Δ. πρωτοστατεί σ’ αυτό.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου