Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Φουλ για τελικό ο Παγδατής...

Τον περσινό νικητή της διοργάνωσης, Ιβάν Ντόντιγκ, έθεσε νοκ άουτ με 2-0 σετ ο Μάρκος Παγδατής, ο οποίος προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά του Ζάγκρεμπ! Με τον Σλοβάκο Λούκας Λάτσκο θα παλέψει για την πρόκριση στον τελικό.

Σπουδαία επιτυχία για τον Κύπριο πρωταθλητή, ο οποίος απέκλεισε τον Ντόντιγκ χωρίς μάλιστα να χάσει σετ!


Ο Μάρκος κέρδισε το πρώτο σετ σχετικά εύκολα με 6-4 γκέιμ. Στο δεύτερο ο Ντόντιγκ πάλεψε για την ισοφάριση, αλλά ο Κύπριος τενίστας δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα και υπήρξε πιο ψύχραιμος στα κρίσιμα τελευταία γκέιμ. Ετσι δεν πτοήθηκε όταν ισοφαρίστηκε σε 5-5 γκέιμ στο δεύτερο σετ και επικράτησε με 7-5 γκέιμ.


Η πρόκρισή του στα ημιτελικά του τουρνουά του Ζάγκρεμπ αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία από τη στιγμή που είχε απέναντί τον άνθρωπο που το κατέκτησε πέρυσι.

Ο Παγδατής απέδειξε και στον προημιτελικό ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πλέον βρίσκεται μία ανάσα από τον τελικό της διοργάνωσης. Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Σλοβάκο Λούκας Λάτσκο. ΟΛάτσκο προκρίθηκε για πρώτη φορά στους "4" ενός τουρνουά της ATP μετά την επικράτηση του με 6-4, 6-4 επί του Ολλανδού Νο7 του ταμπλό, Ρόμπιν Χάασε.

Αυτός είναι ο δεύτερος φετινός ημιτελικός για τον Μάρκο, αφού είχε φτάσει και στο τουρνουά του Σίδνεϊ μέχρι τη φάση αυτή.



(contra)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου