Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ετήσιες προβλέψεις 2012 για τα 12 ζώδια

Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια σας το 2012...


ΚΡΙΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Το 2012, για εσένα που ανήκεις στο ζώδιο του Κριού αυξάνονται τα άγχη, οι αγωνίες και η κούραση, αλλά ταυτόχρονα και οι δυνατότητες να πλησιάσεις στόχους και όνειρα δεκαετιών, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στην καριέρα σου. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου για όλη την διάρκεια του χρόνου, το δεύτερο μισό σε ανάδρομη κίνηση, αλλάζει τα δεδομένα σου και κάνει έντονη την ανάγκη να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να την φέρεις πιο κοντά σε αυτά που είχες ονειρευτεί. Τη χρονιά αυτή μπορείς να δουλέψεις περισσότερο σε κάποιες νέες ιδέες, να βάλεις καινούργιους στόχους, αλλά και να αποκτήσεις μία διαφορετική οπτική των πραγμάτων, είτε αυτή αφορά στα αισθηματικά σου ζητήματα, είτε τα επαγγελματικά ή οικογενειακά. Να θυμάσαι μόνο να λειτουργείς με βάση τη λογική σου και όχι με τον παρορμητισμό, γιατί κάποιες τέτοιες στιγμές μπορείς να κάνεις μοιραία λάθη και να χάσεις ακόμη και αυτά που έχεις κερδίσει. Προτίμησε το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου, από τις 12 Μαρτίου έως τις 23, να μην ριψοκινδυνέψεις τίποτα και να παραμείνεις πιστός σε αυτά που έχεις δρομολογήσει να κάνεις. Με τον Κρόνο να συνεχίζει την πορεία του στον Ζυγό, από τις αρχές του έτους μέχρι τις 6 Οκτωβρίου, σε ανάδρομη κίνηση από 8 Φεβρουαρίου μέχρι 25 Ιουνίου, θα εκτιμήσεις και θα αξιολογήσεις καλύτερα την σημασία που έχει στην ζωή σου να έχεις δίπλα σου άτομα που να σε νοιάζονται πραγματικά και θα πάψεις να αναλώνεσαι σε εφήμερες σχέσεις και επαφές, που το μόνο που τελικά σου προσφέρουν είναι τόνωση του γοήτρου σου και τίποτε άλλο. Οι προτεραιότητές σου, ίσως να προσανατολιστούν στο να δημιουργήσεις οικογένεια ή έστω, στο να καλλιεργήσεις και να συντηρήσεις καλύτερα τις ουσιαστικές σχέσεις της ζωής σου.
Αισθηματικές προβλέψεις: Τα αισθηματικά σου θα σε απασχολήσουν πολύ. Η ανάγκη για ανανέωση και ξεκαθαρίσματα θα είναι έντονη και θα τολμήσεις να τελειώνεις μια και καλή με ιστορίες, που βλέπεις ότι δεν προχωρούν, όσο κι αν αυτό πληγώνει τον εγωισμό και την υπερηφάνεια σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα βάλεις σε νέες βάσεις το γάμο ή τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις πολλές δυνατότητες για να γνωρίσεις το άλλο σου μισό, έτσι ακριβώς όπως το είχες φανταστεί. Πρόσεξε μόνο να κρατήσεις τις ισορροπίες και να ελέγξεις τον αυθορμητισμό σου, ώστε οι κινήσεις σου, αν μη τι άλλο, να μην είναι σπασμωδικές και το τρομάξεις. Από το καλοκαίρι και μετά, μπορείς να μιλήσεις για επισημοποίηση ή ακόμη και για αλλαγή της μόνιμης κατοικίας σας. Φρόντισε μόνο να υπολογίσεις και τις ανάγκες του συντρόφου σου και όχι μόνο τις δικές σου. Το τελευταίο δίμηνο του έτους, λόγω εκλείψεων και της ανάδρομης πορείας του Ερμή, θα πρέπει να σκέφτεσαι πολύ τα λόγια και τις ενέργειές σου, για να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα και το σύντροφο σου στα όρια του.
Επαγγελματικές προβλέψεις: Το δεύτερο μισό του χρόνου θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, αλλά και να διεκδικήσεις αποτελεσματικότερα μία ανώτερη θέση στην καριέρα σου. Ο Δίας θα κινείται στους Διδύμους από 12 Ιουνίου και μετά, και ο τομέας των επαφών, των μετακινήσεων αλλά και των δραστηριοτήτων σου θα τονωθεί και θα ευνοηθεί ιδιαίτερα από τις δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Δεν είναι ότι όλα θα είναι τέλεια στην ζωή σου και τα πάντα θα σου προσφέρονται απλόχερα από το σύμπαν, αλλά αν δουλέψεις σκληρά και μείνεις συνεπής στον δρόμο που έχεις χαράξει, θα πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που έχεις βάλει στόχο και επιθυμείς. Ο τομέας της επικοινωνίας αυτό το διάστημα θα ευνοηθεί ιδιαίτερα από τον Αύγουστο και μετά και θα εμπλουτιστεί με μεγαλύτερη δυναμική. Παρά τις ευκαιρίες όμως που θα έχεις για να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου, πολλές θα είναι οι φορές που θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού και υπεύθυνη γι’ αυτό θα είναι η τάση σου να ξοδεύεις αλόγιστα και αυθόρμητα, χωρίς να υπολογίζεις τι μέλλει γενέσθαι…

ΤΑΥΡΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Φίλε Ταύρε, το 2012 θα σε καλημερίσει ευχάριστα, με τον Δία να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου. Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στον επαγγελματικό σου τομέα και οι συγκυρίες που θα προκύψουν, μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξή σου σε αυτόν. Το ζήτημα όμως που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις, είναι κατά πόσο είσαι ρεαλιστής και προσγειωμένος, στις βλέψεις σου για το μέλλον και τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτό το διάστημα. Πρέπει να προσέχεις να μην παρασυρθείς από υπερεκτιμημένες αξιολογήσεις και να αποφύγεις να ξανακάνεις λάθη του παρελθόντος, που ήδη έχεις πληρώσει. Με σύμμαχό σου τον Άρη από το φιλικό για εσένα ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 4 Ιουλίου, σε ανάδρομη κίνηση από 24 Ιανουαρίου μέχρι 14 Απριλίου, οι ιδέες για την επαγγελματική σου επέκταση δε θα λείψουν, όπως και οι δυνατότητες να βλέπεις τα πράγματα από την πρακτική και καθαρά ωφελιμιστική πλευρά. Από τις 12 Ιουνίου και μετά, ο Δίας θα κινείται στους Διδύμους και οι επαφές σου θα διακρίνονται από μία αξιόλογη εύνοια και δυνατότητα δημιουργίας της κατάλληλης ατμόσφαιρας, προκειμένου να προωθήσεις τις απόψεις σου, είτε σε προϊσταμένους είτε σε συνεργάτες και να εδραιώσεις τη θέση σου, χωρίς να μπορεί να σε βλάψει κανείς και τίποτα. Αυτό το διάστημα οι επαφές σου με φίλους ή συνεργάτες, θα αποκτήσουν μια πιο θετική χροιά, πράγμα που θα σε βοηθήσει να κινηθείς μαζί τους, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σε κοινούς στόχους και επιδιώξεις.
Αισθηματικές προβλέψεις: Στα αισθηματικά σου, εδώ και καιρό έχεις αρχίσει να βλέπεις πιο σοβαρά τις σχέσεις σου και να σκέφτεσαι για κάτι πιο σταθερό. Αν ξεκινήσεις κάτι όσο ο Δίας θα παραμένει στο ζώδιό σου, μάλλον θα έχει διάρκεια και δεν είναι καθόλου απίθανο το άτομο που θα συσχετιστείς μαζί του να ανήκει στον επαγγελματικό σου χώρο. Εάν είσαι αδέσμευτος, θα είναι στο χέρι σου να επιλέξεις από πλήθος επιλογών, με ποιον άνθρωπο θα φτιάξεις και θα συνεχίσεις την ζωή σου. Ο ρομαντισμός και η ευαισθησία σου θα καλύψει πολλές από τις ανασφάλειες που σε διακατέχουν και θα βρουν ελευθερία έκφρασης από τον Σεπτέμβριο και μετά, που ο Πλούτωνας θα κινείται σε κανονική πορεία στον Αιγόκερω και θα σφραγίσει για τα καλά τον δεσμό που έχεις ήδη ξεκινήσει. Όσο για εσένα που ήδη βρίσκεσαι σε έναν γάμο, το 2012 έρχεται και σου καταλαγιάζει όλα τα αρνητικά συναισθήματα, που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και φέρνει το σύντροφό σου πιο κοντά και με μεγαλύτερη κατανόηση για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Η οικογένειά σου ήταν και συνεχίζει να είναι πρώτη σου προτεραιότητα και πλέον θα αισθάνεσαι δικαιωμένος για αυτά που έχεις δημιουργήσει.
Επαγγελματικές προβλέψεις: Επαγγελματικά, θα συνεχίσεις τον αγώνα σου για να κατακτήσεις τους στόχους σου και θα δουλέψεις σε εντατικούς ρυθμούς, για να διατηρήσεις όλα όσα έχεις αποκτήσει. Θα διαπιστώσεις ότι είναι λίγοι οι άνθρωποι που σε στηρίζουν και θέλουν την πρόοδο σου, βρίσκονται όμως κοντά σου ό,τι κι αν χρειαστεί. Οι ιδέες σου και τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, ίσως να αντιμετωπιστούν με ζήλεια από κάποιους συναδέλφους σου, οι οποίοι δεδομένης της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί, ίσως προσπαθήσουν να βρουν και να εκμεταλλευτούν τα ευάλωτα σου σημεία. Οφείλεις λοιπόν, να χτίσεις γερά οχυρά γύρω σου, ώστε να μην βρουν τον τρόπο να σε βλάψουν. Οι διακυμάνσεις δε θα λείψουν στα οικονομικά σου, αλλά όσο ο χρόνος θα περνά, ολοένα και θα σταθεροποιούνται περισσότερο, γι’ αυτό το μόνο που σου απομένει είναι να ακολουθήσεις πιστά τον προϋπολογισμό σου και να μην ξεφύγεις με παράτολμες επενδύσεις και αγορές. Το 2012 είναι μία χρονιά που σε καλεί να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν και να ωριμάσεις περισσότερο, από τις δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν, αλλά εν κατακλείδι, θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 2012
Γενικές προβλέψεις: Αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να καλωσορίσεις το 2012 με το πιο πλατύ σου χαμόγελο, γιατί είναι σίγουρα μία ιδιαίτερα δημιουργική και τυχερή χρονιά για εσένα, τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα το δεύτερο εξάμηνο, που ο Δίας θα επισκεφτεί το ζώδιό σου και θα σου χαρίσει όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες. Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούλιο, που ο Άρης θα κινείται στην Παρθένο, σε ανάδρομη πορεία από τις 24 Ιανουαρίου μέχρι 14 Απριλίου, οι ιδέες σου θα είναι άφθονες και δεν αποκλείεται να θέσεις σε εφαρμογή ένα φιλόδοξο σχέδιό σου, που θα σου αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Ο Κρόνος βέβαια, που θα κινείται ανάδρομα στον Ζυγό από τις 8 Φεβρουαρίου μέχρι τις 25 Ιουνίου, ίσως σε κάνει να βιώσεις έντονα τη σωματική και συναισθηματική κούραση, λόγω αυξημένων ευθυνών και εξαιτίας κάποιων δυσκολιών επικοινωνίας που θα έχεις με τα άτομα που σε περιβάλλουν, αλλά δεν ωφελεί να το βάλεις στα πόδια. Εκμεταλλευόμενος την παρουσία του κυβερνήτη σου Ερμή, από το δεύτερο μισό του Απριλίου και μετά, στον Ταύρο και στο ζώδιό σου, πάρε πρωτοβουλίες, κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σου και κράτα μόνο ό,τι και όποιον σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Μην παρασυρθείς από το συναίσθημα, ιδιαίτερα γύρω στις 20 Μαΐου, που θα λάβει χώρα η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, και λειτούργησε με βάση τη λογική και το συμφέρον σου. Μη συμβιβάζεσαι με ημίμετρα και διεκδίκησε για τον εαυτό σου μία καλύτερη ποιότητα ζωής, ό,τι και να συμπεριλαμβάνει αυτό. Από τις 12 Ιουνίου μέχρι τέλος του χρόνου, που ο Δίας θα κινείται επίσημα στο ζώδιό σου, μπορείς να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου εκμεταλλευόμενος γεγονότα και ευκαιρίες που θα σου δοθούν και να τολμήσεις να κάνεις τις αλλαγές εκείνες, που θα στολίσουν με τα πιο όμορφα χρώματα την καθημερινότητά σου.
Αισθηματικές προβλέψεις: Το πλανητικό σκηνικό της αισθηματικής σου ζωής για αυτήν την χρονιά, φέρνει έναν οργασμό δημιουργικότητας στις σχέσεις σου, με αποτέλεσμα να κάνεις συνεχώς νέα σχέδια και να επιθυμείς διακαώς να απαλλαγείς οριστικά από ό,τι σε στεναχώρησε στο παρελθόν. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σου σε ανάδρομη τροχιά, από τις 16 Μαΐου έως τις 28 Ιουνίου, η ερωτική σου διάθεση θα είναι αρκετά τονισμένη και κάποιες φορές θα σε οδηγήσει σε εκρήξεις ζήλειας και εντάσεων. Φρόντισε αυτήν την περίοδο, οι κινήσεις σου να είναι προσεχτικές και να μην παρασύρεσαι από τον αυθορμητισμό σου και τα σενάρια φαντασίας, που συχνά ταλαιπωρούν το εύστροφο κεφαλάκι σου, γιατί μπορεί να διαλύσεις έναν δεσμό σου, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Ιδιαίτερα οι αδέσμευτοι του ζωδίου, πρέπει να προσέχετε να μην εμπλακείτε σε παράνομες καταστάσεις, ιδιαίτερα με άτομα που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σας χώρο, γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Από τον Σεπτέμβριο και μετά, οι πλανήτες θα σου αφήσουν περιθώρια να εκφραστείς με ρομαντικό τρόπο και να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου, ιδίως αν ακόμη παραμένεις ελεύθερος. Οι γνωριμίες που θα κάνεις, παράλληλα με την διασκέδαση κάθε τύπου, θα σε ανανεώσουν και θα ανοίξουν το δρόμο για να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου.
Επαγγελματικές προβλέψεις: Στα επαγγελματικά σου πρέπει να επιστρατεύσεις όλη την επιμονή, την υπομονή και τη διπλωματία σου, για να πετύχεις πολλούς από τους στόχους που έχεις βάλει. Άφησε πίσω οριστικά το παρελθόν και κάνε το 2012 μία νέα αρχή στη δουλειά σου, είτε αυτή αφορά την αλλαγή επαγγέλματος είτε το να αναλάβεις το ρίσκο και να πορευτείς μόνος σου, μακριά από εργοδότες και προϊσταμένους. Μπορείς ακόμη και να διεκδικήσεις μια καλύτερη θέση στη δουλειά σου, που θα ικανοποιήσει τις ανησυχίες και τη δημιουργικότητα σου. Σίγουρα τα διαστήματα που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται ανάδρομα(12/3-4/4/2012, 14/7-8/8/2012 και 7/11-27/11/2012) θα αντιμετωπίσεις τις περισσότερες δυσκολίες με τους συνεργάτες σου, από τις οποίες όμως θα διδαχθείς, αλλά και θα εξασκήσεις την υπομονή, που δεν έχεις. Επίσης, αυτά τα διαστήματα καλό είναι να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα ή την λήψη σημαντικών αποφάσεων και να φροντίσεις να είσαι συνεργάσιμος, ακόμη και με τα άτομα εκείνα που δεν δείχνουν να σε καταλαβαίνουν. Οι ελιγμοί σου θα είναι καθοριστικής σπουδαιότητας για την μετέπειτα εξέλιξη σου. Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου, ο Δίας από το ζώδιό σου, εκτός από έμπνευση και φαντασία, θα σου δώσει την ευκαιρία να προωθήσεις ουσιαστικά τα σχέδιά σου, που θα δεις επιτέλους να υλοποιούνται. Το άγχος και η ένταση για τις δυσκολίες των οικονομικών σου υποχρεώσεων θα αρχίσει σιγά σιγά να καταλαγιάζει και θα βρεις ενδιαφέρουσες λύσεις, για να ανταπεξέλθεις. Δεν είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να αποταμιεύσεις χρήματα, αλλά είναι σίγουρο ότι όσα θα κερδίσεις, θα τα επενδύσεις σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Το 2012 για εσένα που ανήκεις στο ζώδιο του Καρκίνου, είναι μία χρονιά μεγαλύτερης εξωστρέφειας, ανάμειξης με περισσότερο κόσμο και έντονης κοινωνικής δραστηριοποίησης. Ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, θα σου προσφέρει αρκετές επιλογές στον επαγγελματικό σου τομέα, που θα σου χαρίσουν ουσιαστικότερες προοπτικές ικανοποίησης αλλά και οικονομικής ευημερίας. Ο Κρόνος από τον Ζυγό το ίδιο διάστημα, συνδέεται άμεσα με συνεργασίες ή συνεταιρισμούς και φαίνεται ότι το κλειδί για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να εξασφαλίσεις μία καλύτερη ποιότητα ζωής, βρίσκεται στην επιλογή σωστών συνεργατών και συνεταίρων. Ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 4 Ιουλίου, σε ανάδρομη κίνηση από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 14 Απριλίου και η έμφαση είναι στην επικοινωνία, στην διερεύνηση των οριζόντων σου, στην κοινωνική σου αναβάθμιση και στην προβολή των ικανοτήτων ή των προϊόντων της εργασίας σου. Αυτό το διάστημα, είναι ευνοϊκό για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε φίλους, συντρόφους και συνεργάτες. Αν δεν σε καλύπτουν ή δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου, δεν έχουν πια χώρο στη ζωή σου. Από το καλοκαίρι και μετά, που ο Δίας θα κινείται στους Διδύμους και ο Κρόνος από τις 6 Οκτωβρίου και μετά στο φιλικό για εσένα Σκορπιό, τη θέση τους θα πάρουν νέοι άνθρωποι, πιο αποφασισμένοι να σε στηρίξουν, αλλά και να εκτιμήσουν τα προσόντα και το χαρακτήρα σου συνολικότερα.
Αισθηματικές προβλέψεις: Κάποια ασαφή δεδομένα ή και ανησυχίες που αιωρούνται μέχρι τώρα, βρίσκουν διεξόδους αυτόν το χρόνο, όσον αφορά τα αισθηματικά σου. Το 2011 πέρασες από ένα στάδιο προβληματισμού και ερωτημάτων που σε άγχωσαν πολύ, αλλά τώρα το τοπίο δείχνει να ξεκαθαρίζει και η ηρεμία επανέρχεται στη ζωή σου. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα είναι περισσότερες και πιο εύκολα αναγνωρίσιμες και ασφαλείς, ιδιαίτερα μέχρι τον Ιούνιο. Το φιλικό περιβάλλον θα είναι αισθητά πιο ανοιχτό στις διαθέσεις και προσεγγίσεις σου και δεν αποκλείεται να συνάψεις μία όμορφη σχέση με προοπτικές εξέλιξης, με ένα πολύ κοντινό σου πρόσωπο. Τόλμησε να κάνεις την υπέρβαση και άσε πίσω τις αναστολές, γιατί πραγματικά η ευτυχία μπορεί να είναι χρόνια στο πλευρό σου και να μην την έχεις ανακαλύψει. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Καρκίνους, η χρονιά κρύβει κάποιες ανησυχίες, που θα πρέπει να ξεπεράσεις πιο ψύχραιμα, καθώς ο σύντροφός σου μπορεί να φανεί πιο απόμακρος ή και πιο απαιτητικός απέναντί σου. Θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι το 2012 θα τεστάρει τις αντοχές και την βιωσιμότητα της σχέσης σου, γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαι προσεχτικός στην συμπεριφορά σου και να μην παρασυρθείς σε λάθη, με απρόβλεπτες συνέπειες. Τις στιγμές που διαισθάνεσαι ότι κάτι συμβαίνει, κουβέντιασε μαζί του και μην τον αφήνεις στην άγνοια, γιατί και αυτός με την σειρά του θα σε αντιμετωπίσει ανάλογα και δεν θα σου αρέσει καθόλου. Είναι στο χέρι σου να κρατήσεις ισορροπίες, αρκεί να είσαι πιο ανοιχτός, θετικός και συνεργάσιμος μαζί του.
Επαγγελματικές προβλέψεις: Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, για να οριστικοποιήσεις επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, ενώ παράλληλα το πιο ισχυρό σου όπλο θα είναι η επικοινωνιακή σου ικανότητα. Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, από τις 4 Φεβρουαρίου και μετά, ανάδρομος από 5 Ιουνίου μέχρι 11 Νοεμβρίου, θα πρέπει να περιμένεις να ανέβει αισθητά το θερμόμετρο στο καθημερινό σου πρόγραμμα και θα χρειαστεί εκ των προτέρων να οργανώσεις πιο προσεχτικά τη δουλειά και τις αρμοδιότητές σου. Η κούραση θα είναι αισθητή και μάλλον θα χρειαστεί να ιεραρχήσεις καλύτερα τις διάφορες δραστηριότητές σου, για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις και να εκμεταλλευτείς καλύτερα τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Σε οικονομικό επίπεδο, θα ασχοληθείς περισσότερο με την γενικότερη οικονομική σου υποδομή και είναι πιθανό επίσης να προωθήσεις και κινήσεις, που αφορούν περιουσιακά σου στοιχεία. Κάποιες αναθεωρήσεις στον οικονομικό σου σχεδιασμό είναι πιθανές στο τέλος του χρόνου, καθώς θα έχεις καινούργια δεδομένα. Φρόντισε να αποφύγεις με κάθε τρόπο, λάθη στην διαχείριση των χρημάτων σου και μην αφήνεις εκκρεμότητες, που θα σε επιβαρύνουν στο μέλλον.

ΛΕΩΝ 2012
Γενικές προβλέψεις: Δεν ξεκινά με πολύ καλή διάθεση το 2012 για σένα, φίλε Λέοντα, και αυτό συμβαίνει γιατί γύρω σου θα επικρατεί μεγάλο μπέρδεμα, το οποίο θα προσπαθείς να λύσεις. Ο Άρης θα κινείται στην Παρθένο για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, από 24 Ιανουαρίου όμως μέχρι 14 Απριλίου σε ανάδρομη πορεία, και θα σου προκαλέσει καθυστερήσεις, αναβολές αλλά και την τάση για απομόνωση και περισυλλογή! Προσπάθησε να μην παίρνεις κατάκαρδα τις αναβολές των σχεδίων σου αυτό το διάστημα ή τα καβγαδάκια που θα προκύπτουν και μην ξεχνάς ότι διανύουμε περίοδο ριζικών μεταρρυθμίσεων. Από εκεί και μετά, ο Δίας ξεκινάει την πορεία του στους αισιόδοξους Διδύμους και καθιστά το κλίμα της καθημερινότητάς σου πιο ευχάριστο και ανάλαφρο. Με καλό προγραμματισμό, με μεγάλη σχολαστικότητα και προσοχή, δεν πρόκειται να κάνεις το χατίρι κανενός που επιθυμεί να σου προκαλέσει προβλήματα, αλλά μένεις πιστός στα δικά σου ζητούμενα και επιδιώξεις. Με τη βοήθεια του Ερμή στο ζώδιό σου τον Αύγουστο, θα καταφέρεις να δρομολογήσεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ. Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 6 Οκτωβρίου, τονίζει την ελπίδα σου για το αύριο, παρ’ όλο που οι συναισθηματικές σου αναμοχλεύσεις θα συνεχίζονται. Μέχρι τέλος του χρόνου θα έχεις τύχη, τόσο αισθηματική όσο και οικονομική.
Αισθηματικές προβλέψεις: Για το πρώτο εξάμηνο του 2012 τα αισθηματικά σου θα κινούνται σε κλίμα ασάφειας και η ερωτική σου διάθεση θα είναι κατά πολύ μειωμένη. Με τον Ερμή ανάδρομο, από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου, πρώτα στο ζώδιο του Κριού και έπειτα στους Ιχθείς, η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα, αλλά ούτε και για μία επανασύνδεση! Το πλανητικό σκηνικό θα σου δημιουργήσει ένταση, νευρικότητα, αναβολές και ασυνεννοησία στη σχέση σου, γι’ αυτό και θα προτιμάς να βγαίνεις με τα φιλαράκια σου, παρά να συναντάς το σύντροφό σου και να καβγαδίζετε. Να αναμένεις λοιπόν γκρίνιες και παραπονάκια, γιατί θα είσαι στον κόσμο σου και δε θα αφιερώνεις τον απαιτούμενο χρόνο στο σύντροφό σου. Από το τέλος Ιουνίου και μετά, τα πράγματα θα βελτιωθούν αισθητά. Μην κλείνεσαι σαν στρείδι και προσπάθησε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου, γιατί σίγουρα, μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού, θα σου εκδηλώσει αρκετές συναισθηματικές ανασφάλειες, που πραγματικά θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου, με τον Κρόνο να κάνει την είσοδό του στον Σκορπιό θα βρεις και πάλι την ερωτική αλλά και ρομαντική σου διάθεση και θα απολαύσεις στιγμές, που θα σου μείνουν αξέχαστες. Μέχρι το τέλος του χρόνου, η περίοδος είναι ιδανική για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή και να πάρεις την συναισθηματική επιβεβαίωση που προσμένεις. Λίγο προσοχή χρειάζεται στις κινήσεις και στα λόγια σου, τις ημέρες κοντά στις Εκλείψεις του Νοεμβρίου (Ηλιακή στον Σκορπιό στις 13-11 και Σεληνιακή στους Διδύμους στις 28-11), γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρερμηνευτούν και να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς.
Επαγγελματικές προβλέψεις: Η δουλειά σου θα σε απασχολήσει πολύ το 2012 και πολλές θα είναι οι στιγμές που θα έρθεις αντιμέτωπος με απρόσμενα γεγονότα, που δεν είχες υπολογίσει. Μέχρι τον Ιούνιο, θα πρέπει να βάλεις φρένο στα νέα ξεκινήματα που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις, γιατί η ανάδρομη κίνηση πολλών πλανητών θα φέρει καθυστερήσεις και ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, θα προβληματιστείτε πολύ σχετικά με το αντικείμενο της απασχόλησης σας και ίσως αλλάξετε ρώτα στα σχέδιά σας. Πρόσεχε τις κινήσεις, τις συζητήσεις και τις συνεργασίες, ιδιαίτερα το διάστημα των Εκλείψεων του καλοκαιριού (Η Ηλιακή θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου και η Σεληνιακή στις 4 Ιουνίου). Από εκεί και μετά, με τον Δία να επισκέπτεται τους Διδύμους στις 12 Ιουνίου και να παραμένει εκεί μέχρι τέλος του χρόνου, θα έχεις το δυναμισμό, αλλά και την ενεργητικότητα, για να ξεπεράσεις πολλά λάθη και προβλήματα στη δουλειά σου. Θα τα καταφέρεις πολύ καλά και θα μπορείς να κάνεις καινούριες συνεργασίες. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις αρκετά την διαχείριση που κάνεις, γιατί θα υπάρχει η τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές. Το 2012 θα φέρει στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες και θα πρέπει να τα τακτοποιείς άμεσα, για να μην σε ταλαιπωρούν αργότερα. Το ευχάριστο είναι ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα έχεις τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που σε άγχωναν και τα οικονομικά σου θα είναι σε καλό επίπεδο, ώστε να υποδεχτείς το 2013 με μεγαλύτερη άνεση και περισσότερη αυτοπεποίθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Αγαπητέ Παρθένε, το κλίμα του 2012, κατά το μεγαλύτερο μέρος του έτους πρόκειται να είναι ταραχώδες, όμως δεν θα λείψουν και οι στιγμές απόλαυσης και ξεγνοιασιάς, που θα σε αναζωογονήσουν. Ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σου για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου και το διάστημα είναι κατάλληλο για να προσπαθήσεις να εξομαλύνεις το τεταμένο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν συμφωνούν όλοι μεταξύ τους και πάντα θα υπάρχουν αντιδράσεις, γι’ αυτό μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και μην στεναχωριέσαι άδικα. Φρόντισε να ισορροπήσεις τα κακώς κείμενα στις επαφές σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα, μόνο και μόνο για να βγεις από πάνω. Εάν ταλαιπωρείσαι από κάποιο πρόβλημα υγείας, πρέπει αυτό το διάστημα να αποφύγεις την υπερένταση και την κούραση. Από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου, ο κυβερνήτης σου Ερμής σε ανάδρομη πορεία από το ζώδιο του Κριού και των Ιχθύων, θα φέρει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά ζητήματα, που θα σε ταράξουν. Πρέπει να επιδείξεις ψυχραιμία και καλό προγραμματισμό των εξόδων σου. Το πλανητικό σκηνικό κοντά στις Εκλείψεις (Η Ηλιακή θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου και η Σεληνιακή στις 4 Ιουνίου) σε εκθέτει σε κινδύνους και μπορεί να πέσεις θύμα κλοπής ή απάτης. Από εκεί και μετά, ο Δίας θα κάνει την είσοδό του στους φιλικούς για εσένα Διδύμους και θα γλυκάνει την καθημερινότητά σου με συναίσθημα και δημιουργικότητα. Μία σχέση θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου και θα σε κάνει και πάλι να ονειρεύεσαι. Φαίνεται ότι το καλοκαίρι θα πάει πολύ καλύτερα από τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου και πρέπει να το εκμεταλλευτείς, κάνοντας τα αδύνατα δυνατά για να βελτιώσεις την ποιότητα του βιοτικού σου επιπέδου, αλλά και για να εξασφαλίσεις καλύτερες συνθήκες εργασίας.
Αισθηματικές προβλέψεις: Αν έχεις ανεξόφλητους ερωτικούς λογαριασμούς, δηλαδή αν υπάρχει μία ερωτική ιστορία, που είχε λήξει άδοξα ή που δεν είχε μεσολαβήσει ανάμεσά σας μία επικοινωνία ή κάποιες εξηγήσεις, αυτόν τον χρόνο θα επανέλθει στο προσκήνιο! Είναι βέβαιο ότι θα ξεχειλίζεις από γοητεία και ερωτισμό και η διάθεσή σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Θα πάρεις ηθική και συναισθηματική επιβεβαίωση από την επιστροφή του ατόμου που σε απασχόλησε στο παρελθόν, ωστόσο δεν θα είσαι σε φάση για να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις. Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις τα φλερτ, τον έρωτα και τις όμορφες στιγμές που μπορεί να σου προσφέρει η σχέση σου, μία νέα γνωριμία ή ένα άτομο από το παρελθόν σου, ωστόσο κράτησε και κάποιες επιφυλάξεις μέσα σου και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Άφησε σε αναμονή τις καθοριστικές αισθηματικές αποφάσεις της ζωής σου, για να τις πάρεις από τον Αύγουστο και μετά, αλλά σε καμία περίπτωση μην κλείνεις πόρτες. Οι δεσμευμένοι Παρθένοι, θα προωθήσετε την ιδέα της δημιουργίας οικογένειας στο σύντροφό σας και θα βρείτε την ανταπόκριση που επιθυμείτε, αν μείνετε πιστοί απέναντι του και δεν ξελογιαστείτε από εφήμερους έρωτες, που πιθανόν να προκύψουν.
Επαγγελματικές προβλέψεις: Από τους πρώτους μήνες του χρόνου θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και πολύ καλές ιδέες για την βελτίωση της δουλειάς σου, αλλά το ανάδρομο πλανητικό σκηνικό λειτουργεί αποτρεπτικά, για να επιχειρήσεις να κάνεις αλλαγές ή να προσπαθήσεις να βάλεις κάποιο σχέδιο σε εφαρμογή, γιατί οι προσπάθειές σου δεν θα έχουν την κατάληξη που προσμένεις. Κατά την διάρκεια της ανάδρομης κίνησης του κυβερνήτη πλανήτη σου Ερμή, στο τέλος Μαρτίου θα εκδηλώσεις αρκετά εγωιστική και πεισματική συμπεριφορά στο χώρο της εργασίας σου και θα θέλεις κάποια πράγματα να γίνονται ακριβώς όπως επιθυμείς εσύ. Ρίξε λίγο τους τόνους και άκουσε τις απόψεις και τις συμβουλές των συναδέλφων σου, γιατί με τέτοιες εριστικές συμπεριφορές μπορεί να προκαλέσεις ανεπανόρθωτες ζημιές, χωρίς να το καταλαβαίνεις. Από τον Μάιο και μετά, θα μπορέσεις να κινηθείς καλύτερα και οι συνθήκες θα είναι πιο πρόσφορες, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Ο Δίας στους Διδύμους από τις 12 Ιουνίου, τονίζει τις προσδοκίες σου για το μέλλον και σε βοηθά να εφεύρεις καινούργια μέσα για να τα καταφέρεις. Είσαι άνθρωπος που ξέρεις τι θέλεις και δεν έχεις παρά να κάνεις υπέρβαση στις υποχρεώσεις που δεν τελειώνουν ποτέ και οι οποίες συνήθως αποτελούν τροχοπέδη στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σου. Το Φθινόπωρο, αξιοποίησε τον παράγοντα της τύχης, για να υλοποιήσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Τέλος, χρειάζεται ιδιαίτερη αντιμετώπιση και προνοητικότητα στα οικονομικά σου. Οφείλεις να καλύπτεις πρώτα τις υποχρεώσεις σου και μετά να ξοδεύεις χρήματα για την προσωπική σου απόλαυση και μόνο. Το πρώτο εξάμηνο πρόσεξε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Από τον Ιούνιο και μέχρι τέλος του έτους, μπορείς να κάνεις επαφές και συζητήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω θα εξασφαλίσει το κάτι παραπάνω στην τσέπη σου.

ΖΥΓΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Αγαπητέ Ζυγέ, το 2012 θα ξημερώσει για εσένα με τον Κρόνο να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου, γεγονός που θα επηρεάσει τις προσωπικές σου υποθέσεις και ταυτόχρονα θα κάνει εμπόλεμο το περιβάλλον γύρω σου. Έλεγξε την νευρικότητα σου, καταπολέμησε την απαισιοδοξία σου και βρες τρόπους να βγαίνεις από τα αδιέξοδα, που θα προκαλούν τα διάφορα γεγονότα στην καθημερινότητα σου. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς από ό,τι προκύψει, το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Κριό και τους Ιχθείς, από τις 12 Μαρτίου έως τις 4 Απριλίου και περίμενε να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου από τον Μάιο και μετά. Να είσαι υπεύθυνος στις υποχρεώσεις σου, ζήτα πίστωση χρόνου αν το κρίνεις απαραίτητο και μίλα με ειλικρίνεια σε εκείνους από τους οποίους επηρεάζεσαι ψυχολογικά και οικονομικά. Είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Το πέρασμα του Δία στους Διδύμους από τον Ιούνιο και μετά, θα σου δώσει την αφορμή να σκεφτείς ότι το μέλλον δεν είναι πάντα η συνέχεια του παρελθόντος… Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν αυτήν την περίοδο στα αισθηματικά σου, γίνε πιο συνεργάσιμος με εκείνους που αγαπάς ή, στην περίπτωση που ακόμη ψάχνεις, με τους ανθρώπους που διεκδικούν την προσοχή σου. Φρόντισε να συνειδητοποιήσεις πως ό,τι χάθηκε είναι χαμένο και πάρε πρωτοβουλίες, για να εκμεταλλευτείς τα νέα δεδομένα. Στις 6 Οκτωβρίου ο Κρόνος εγκαταλείπει οριστικά το ζώδιό σου, για να περάσει στον Σκορπιό και η ανάγκη σου για αλλαγή και ανανέωση θα είναι τόσο έντονη, που θα σου δώσει το κίνητρο που χρειάζεσαι για να κάνεις πιο δημιουργική την καθημερινότητά σου, αλλά και το γενικότερο φάσμα των δραστηριοτήτων της ζωής σου.
Αισθηματικές προβλέψεις: Το πρώτο τρίμηνο του χρόνου είναι ένα από τα πιο ερωτικά διαστήματα της χρονιάς για εσένα, φίλε Ζυγέ. Μπορεί ο Άρης, που συνεχίζει την πορεία του στην Παρθένο μέχρι τις 4 Ιουλίου και το διάστημα από 24 Ιανουαρίου μέχρι 14 Απριλίου σε ανάδρομη πορεία, να σου προκαλεί μία σχετική ασυνεννοησία με τον άνθρωπό σου, όμως ο Ουρανός από τον Κριό λειτουργεί υποστηρικτικά για όλες τις ερωτικές σου υποθέσεις. Συγκεκριμένα, αν είσαι ήδη σε μία μόνιμη σχέση, αυτό τον χρόνο θα συνειδητοποιήσεις πόσο απαραίτητος σου είναι ο σύντροφος που έχεις στο πλάι σου. Θα ζήσεις και πάλι από την αρχή τις στιγμές πόθου και πάθους, που είχατε βιώσει στα πρώτα στάδια της γνωριμίας σας και θα ανοίξεις ένα νέο συναισθηματικό κεφάλαιο. Από τον Ιούνιο και μετά, που ο Δίας θα κινείται στους Διδύμους, θα έχεις τη δυνατότητα να λύσεις όλες τις μεταξύ σας διαφορές και θα αποφασίσετε από κοινού να πάτε την σχέση σας ένα βήμα πιο πέρα, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο επίπεδο διαβίωσης, τόσο συναισθηματικά όσο και πρακτικά. Εσένα που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό και παραμένεις ελεύθερος, αυτό το διάστημα σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Μία απρόβλεπτη γνωριμία θα εξελιχθεί σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα, στον οποίο δεν θα μπορείς να αντισταθείς και θα ανατρέψεις πολλά από όσα είχες στο μυαλό σου ως τώρα. Το Φθινόπωρο του 2012 είναι η εποχή εκείνη που θα αλλάξει τα δεδομένα σου και θα σε καλωσορίσει στο κλαμπ των δεσμευμένων. Λίγη προσοχή σε ό,τι λες και κάνεις το διάστημα των χειμερινών Εκλείψεων (Ηλιακή στις 13 Νοεμβρίου και Σεληνιακή στις 28 του ίδιου μήνα), γιατί ο παρορμητισμός και η επιπολαιότητά σου μπορεί να τα τινάξουν όλα στον αέρα!!!
Επαγγελματικές προβλέψεις: Από δυναμισμό και ενεργητικότητα σκίζεις αυτό το χρόνο, φίλε Ζυγέ και γι’ αυτό θα μπορέσεις να προχωρήσεις κάποιες επαγγελματικές σου υποθέσεις προς όφελός σου. Ωστόσο, να θυμάσαι πως πλέον πολλά από αυτά που ήθελες ή είχες στο μυαλό σου να πραγματοποιήσεις, θα πρέπει να τα εξετάσεις και πάλι από την αρχή, γιατί τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν. Ο Κρόνος θα κινείται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σου, από τις 8 Φεβρουαρίου μέχρι τις 25 Ιουνίου, και θα πρέπει να περιορίσεις τον εκνευρισμό και την υπερένταση, που θα σου προκαλούν οι αναβολές και οι μικρές αναποδιές. Οι φιλοδοξίες που έχεις απαιτούν υπευθυνότητα και οι δυσκολίες της περιόδου αυτής μπορούν να αντιμετωπιστούν με καλύτερους και πιο συντηρητικούς ελιγμούς. Διατήρησε μία καλή σχέση με τους συνεργάτες σου και δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα. Όσο για τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα που έχεις στο μυαλό σου, θα ήταν καλύτερο για σένα να αρχίζεις να τα βάζεις σε εφαρμογή από τα μέσα καλοκαιριού και μετά. Ο Άρης από το ζώδιό σου, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, σου αφήνει περιθώρια κίνησης, έκφρασης και σε βγάζει από το αδιέξοδο. Αυτήν την περίοδο μπορείς να καταφέρεις να κάνεις το δικό σου, να επηρεάσεις όσους θέλεις να πάρεις με το μέρος σου και να φτάσεις με μεγαλύτερη ευκολία στο αποτέλεσμα που επιδιώκεις. Τα οικονομικά σου θα είναι σε καλά επίπεδα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις το πρώτο μισό του χρόνου να μην κάνεις μεγάλα έξοδα, γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Ο Άρης από τις 4 Ιουλίου και μετά, θα σου δώσει πολύ καλές ιδέες για να γεμίσεις και πάλι το πορτοφόλι σου και θα έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιείς αποτελεσματικά τις υποχρεώσεις σου. Μέχρι τέλος του έτους, θα δεις ότι τα οικονομικά σου θα κινούνται σε πολύ καλό δρόμο και θα κάνεις συχνότερες τονωτικές ενέσεις καταναλωτισμού, στο πεσμένο σου ηθικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Το 2012 αναμένεται να είναι χρόνος σκληρής δουλειάς και εξελίξεων σε όλους τους τομείς της ζωής σου, φίλε Σκορπιέ. Με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου, ανάδρομος από 11 Απριλίου μέχρι 18 Σεπτεμβρίου, ταυτόχρονα με την κίνηση του Άρη για το πρώτο εξάμηνο του έτους στην Παρθένο, θα βγεις από την νωθρότητα και θα πάρεις δυναμικές αποφάσεις. Θα χρειαστεί βέβαια πολύ κόπο και αρκετή δουλειά, μέχρι να προσαρμόσεις τις καταστάσεις στις επιδιώξεις σου, αλλά θα δεις αρκετά νωρίς τα αποτελέσματα και θα πάρεις θάρρος για να συνεχίσεις. Με τον Δία να κινείται στον φιλικό για εσένα Ταύρο μέχρι τις 12 Ιουνίου, θα έχεις την ευκαιρία να αναθερμάνεις τη σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο και θα βρεις λίγο περισσότερο χρόνο για να του αφιερώσεις. Από εκεί και μετά στο ζώδιο των Διδύμων, θα αυξήσει την ενεργητικότητά σου, ενώ θα σου δώσει και την απαραίτητη διαίσθηση, που θα σε καθοδηγήσει να φτάσεις στους στόχους σου. Σίγουρα τους επόμενους μήνες θα γίνεις πιο σοφός και θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις σε πολλά θέματα. Στις αρχές του Οκτώβρη ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιό σου και θα πρέπει να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου, για να χειριστείς καλύτερα τις υποχρεώσεις σου. Καταβάλλοντας αυτήν την προσπάθεια και δουλεύοντας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του περιβάλλοντός σου, θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που ονειρεύεσαι.
Αισθηματικές προβλέψεις: Ο ερωτισμός σου θα βρίσκεται σίγουρα στο ζενίθ του, σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου για το πρώτο εξάμηνο, θα σου δημιουργήσει έντονα ερωτική διάθεση, θα σου προκαλέσει όμως και ζήλια και κτητικότητα. Η συμπεριφορά σου προς το σύντροφο ή τη γνωριμία που έχεις κάνει, μπορεί να είναι αρκετά καταπιεστική. Σε συνδυασμό και με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου, δε θα λείψουν οι κόντρες, τα ερωτικά καβγαδάκια και οι παρεξηγήσεις. Ωστόσο, το πάθος θα παίζει κυρίαρχο ρόλο. Έστω και αν κάποιες στιγμές νιώσεις ότι τα όρια της υπομονής σου εξαντλούνται, προσπάθησε να συγκρατείς τον εκνευρισμό σου. Με το πέρασμα του Δία στους Διδύμους, από τις αρχές καλοκαιριού μέχρι το τέλος του χρόνου, είναι βέβαιο ότι τα αισθηματικά σου θα γίνουν πιο ξεκάθαρα. Το διάστημα αυτό σε περιμένουν όμορφες στιγμές, γεμάτες ρομαντισμό, έρωτα και πάθος, έτσι για να ξεχνιέσαι λίγο και από αυτά που σε αγχώνουν. Κοντά στο Φθινόπωρο όμως, με τον Άρη να κινείται στο ζώδιό σου από τις 24 Αυγούστου μέχρι τις 7 Οκτώβρη και την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται επίσης στο ζώδιό σου στις 13 Νοεμβρίου, το πλανητικό σκηνικό αυξάνει τις πιθανότητες αντιπαραθέσεων με το σύντροφό σου. Ένα ευαίσθητο ζήτημα μπορεί να ξυπνήσει συναισθήματα και στις δύο πλευρές, απαιτώντας τον συμβιβασμό, για να αποφευχθεί η οριστική σύγκρουση μεταξύ σας. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλό προφίλ και μην αντιδράσεις υπερβολικά, γιατί όλα κρέμονται σε τεντωμένο σκοινί. Τέλος, αν το 2012 σε βρίσκει σε περίοδο μοναχικότητας, να θυμάσαι πως μπορείς να ζήσεις εφήμερες απολαύσεις για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου και από εκεί και μετά, θα μπορείς να σταθεροποιήσεις μία σχέση που θα σε ενδιαφέρει πολύ.
Επαγγελματικές προβλέψεις: Η δουλειά σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις αυτόν τον χρόνο. Θα κάνεις λίγη υπομονή τα διαστήματα που ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής θα κινείται ανάδρομα (12/3-4/4/2012, 14/7-8/8/2012 και 7/11-27/11/2012), γιατί θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις και ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου, αλλά από εκεί και πέρα θα είναι στο χέρι σου να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου και να προωθήσεις τις ιδέες σου. Ο Άρης από την Παρθένο μέχρι τον Ιούνιο, σου δίνει μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα και θα μπορείς να κάνεις πολλά από αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Θα καταφέρεις να κάνεις τις επαφές σου και να προχωρήσεις σε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα στη δουλειά σου. Το πλανητικό σκηνικό του καλοκαιριού θα σε κάνει ιδιαίτερα εύστροφο και εκφραστικό, θα καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδα σου και γενικότερα, θα φέρει την τύχη στο πλευρό σου. Εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στο δρόμο σου και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να αναδείξει τα ταλέντα του. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ, γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να ξοδεύεις χρήματα για τα άκρως απαραίτητα και κράτησε τα υπόλοιπα, για να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις κάποια σημαντική αγορά που προγραμματίζεις, όπως ένα ακίνητο που τόσο ποθείς. Ιδιαίτερα από τον Οκτώβριο και μετά, που ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, πρέπει να συγκρατείσαι, ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου σε σημείο που θα σε ικανοποιούν και να μην εκπνεύσει και αυτός ο χρόνος όπως οι προηγούμενοι… Ο νοών νοείτω!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Οι αναστατώσεις συνεχίζονται για εσένα και το 2012, φίλε Τοξότη, καθώς το πλανητικό σκηνικό του χρόνου θα αλλάζει αιφνίδια τα προγράμματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που σε απασχολούν. Από τον Ιανουάριο κιόλας, ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στην Παρθένο, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Απριλίου και θα συμπέσει με την επίσης ανάδρομη κίνηση του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή, από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απρίλη, αστρολογικές όψεις που θα φέρουν δυσκολίες στην επικοινωνία σου, μυστικότητα στις επαφές σου και αρκετές έγνοιες. Τα γεγονότα που θα προκύπτουν, θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις την καθημερινή σου πορεία, είτε αυτά προέρχονται από το χώρο της δουλειάς σου είτε από το φιλικό σου περιβάλλον. Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία του κυβερνήτη σου Δία στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου, θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις που χρειάζεσαι άμεσα, είτε για να προωθήσεις ένα σημαντικό σου σχέδιο, είτε για να σχεδιάσεις τα επόμενα δημιουργικά σου βήματα. Το πέρασμά του στο ζώδιο των Διδύμων, από τις 12 Ιούνη και μετά, θα σε βοηθήσει ώστε να ξαναβρείς τη χαμένη σου δημιουργικότητα, να βγεις ξανά στον ερωτικό στίβο με την παρορμητικότητα και τον ερωτισμό που θα σε χαρακτηρίζει και κυρίως, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου από 7 Οκτωβρίου μέχρι 17 Νοεμβρίου, θα είναι άλλη μια κινητήρια δύναμη για την αισθηματική σου ζωή, καθώς τα φλερτ και η επικοινωνία, ακόμα και η δημιουργία σχέσεων, είναι εκείνα που θα καλυτερέψουν κατά πολύ την ζωή σου. Το πέρασμα του Κρόνου στον Σκορπιό από τις 6 Οκτώβρη, θα βγάλει στην επιφάνεια όλες σου τις ευαισθησίες, κυρίως για αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένειά σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να επιστρέψεις στα πάτρια εδάφη, αν βρίσκεσαι μακριά, ή να κάνεις δραστικές κινήσεις για να επεκτείνεις τη δική σου οικογένεια.
Αισθηματικές προβλέψεις: Τα αισθηματικά προβλήματα φαίνεται πως ξεπερνιούνται το 2012 και εσύ βρίσκεις και πάλι τη χαμένη σου λάμψη και γοητεία. Συναισθηματική επιβεβαίωση και αποκατάσταση από μια ερωτική σχέση ή γνωριμία, θα σε κάνουν να νιώσεις ανακούφιση και χαρά. Σε όλη την διάρκεια του χρόνου θα έχεις την επιθυμία για νέα σχέδια, όνειρα αλλά και προγραμματισμό διασκεδάσεων και απολαύσεων. Ο Δίας από τον Ταύρο, ταυτόχρονα με την πορεία του Ουρανού στον τολμηρό Κριό μέχρι τον Ιούνιο, θα σου χαρίσουν απλόχερα όλες τις καλές επιρροές τους και θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις κάποια όνειρα, πραγματικότητα. Προσπάθησε όμως να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και πάρεις παρορμητικές αποφάσεις, που με τον ερχομό του Φθινοπώρου θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτό το χρόνο μάλλον θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σου, που η αλήθεια είναι ότι σου είχε δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά τους προηγούμενες μήνες. Αν πάλι είσαι ένας μοναχικός Τοξότης, αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για νέες γνωριμίες, σκόρπισε τα βέλη σου σε άτομα που αξίζουν να σταθούν δίπλα σου και μην αναλώνεσαι σε εφήμερους έρωτες, που το μόνο που σου προσφέρουν είναι λίγες στιγμές παθιασμένου έρωτα και τίποτε άλλο. Με την τελευταία Έκλειψη Σελήνης, που θα λάβει χώρα στις 28 Νοεμβρίου στους Διδύμους, δεν αποκλείεται κιόλας να γοητευτείς από ένα φιλικό σου πρόσωπο και ίσως να αναπτύξεις μαζί του μία γλυκιά, ουσιαστική σχέση, που θα πάει τη ζωή σου ένα βήμα πιο πέρα… Στο χέρι σου είναι!!!
Επαγγελματικές προβλέψεις: Το 2012 είναι ένας εξαίρετος χρόνος για τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Παρόλο που με το ξεκίνημα του θα χαλαρώσεις τους επαγγελματικούς σου ρυθμούς, λόγω κούρασης και εξαντλητικών ωραρίων που θα σε έχουν ταλαιπωρήσει, ο κυβερνήτης σου Δίας από το ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 12 Ιουνίου, θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για να κάνεις νέα επαγγελματικά πλάνα και θα ανοίξει το δρόμο για να γίνουν πραγματικότητα. Είναι μία καλή περίοδος για να αναπτύξεις τις γνώσεις σου, να αναλάβεις μία νέα ευθύνη και γενικότερα να εξελιχθείς. Ωστόσο, ο Ερμής σου κρούει για λίγο τον κώδωνα του κινδύνου και σε προειδοποιεί να μην πάρεις οριστικές αποφάσεις και να μην βάλεις υπογραφές που αφορούν τον τομέα της καριέρας σου, τα διαστήματα που θα κινείται ανάδρομα (12/3-4/4/2012, 14/7-8/8/2012 και 7/11-27/11/2012). Κάνε τις διαπραγματεύσεις σου, εξέτασε όλες τις ευκαιρίες, οργάνωσε το πλάνο σου, αλλά να μην έχεις τίποτα δεδομένο. Από το καλοκαίρι και μετά θα μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή όλα όσα σχεδίαζες το περασμένο διάστημα και θα καταφέρεις να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα είναι καθοριστικές για την επαγγελματική και οικονομική σου εξέλιξη. Οι πλανήτες θα σου χαρίσουν έμπνευση και φαντασία και θα σου δώσουν την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά σου σχέδια, τα οποία θα δεις επιτέλους να υλοποιούνται. Στον οικονομικό τομέα, φαίνεται πώς θα έχεις τα τυχερά σου. Ακόμα και τις στιγμές που θα μένεις με άδειο το πορτοφόλι, κάτι θα συμβαίνει και θα βρίσκεσαι πάλι κερδισμένος. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδεύεις αλόγιστα, αλλά όσο μπορείς να κάνεις οικονομία, για τις δύσκολες μέρες που προμηνύονται, με τον Κρόνο να κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό στις 6 Οκτωβρίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Το ξεκίνημα του 2012 σε βρίσκει σε εγρήγορση, αγαπητέ Αιγόκερε, και ενδείκνυται για κινήσεις στον επαγγελματικό σου τομέα, καθώς και το ενδιαφέρον για αυτόν θα είναι αυξημένο και οι συγκυρίες μπορεί να αποβούν θετικά καθοριστικές για την εξέλιξή σου. Ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι το καλοκαίρι, σε ανάδρομη κίνηση από τις 24 Ιανουαρίου έως τις 14 Απριλίου, και το διάστημα είναι καθοριστικό για να αναδιοργανώσεις όλα όσα σχετίζονται με τη δουλειά σου. Το ζήτημα όμως που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις, είναι κατά πόσο θα είσαι ρεαλιστής και προσγειωμένος στις βλέψεις σου. Το μέλλον και οι ευκαιρίες του θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο και θα υπάρχει ο κίνδυνος να αποκοπείς από την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να χτίζεις παλάτια στην άμμο. Πρέπει λοιπόν να εστιάσεις την προσοχή σου στην αξιολόγηση κάποιων λανθασμένων κινήσεων του παρελθόντος και την αποφυγή τους στο άμεσο μέλλον. Οι ιδέες για την επαγγελματική σου επέκταση θα είναι πιο έντονες από τον Σεπτέμβριο και μετά, που ο Πλούτωνας θα επιστρέψει σε κανονική πορεία στο ζώδιό σου, όπως και οι δυνατότητες να βλέπεις τα πράγματα από την πρακτική και καθαρά ωφελιμιστική τους πλευρά. Οι επαφές σου τότε θα διακρίνονται από μία αξιόλογη εύνοια και δυνατότητα δημιουργίας της κατάλληλης ατμόσφαιρας, προκειμένου να προωθήσεις τα συμφέροντά σου. Από τις 6 Οκτωβρίου και μετά, που ο κυβερνήτης σου Κρόνος θα κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό, καλό είναι να αποφύγεις τους πειραματισμούς, να ακολουθήσεις την πεπατημένη και να παραμείνεις πιστός σε αυτά που έχεις προγραμματίσει. Ο τομέας της επικοινωνίας σου θα είναι επίσης τονισμένος, με τον Δία να κινείται στους Διδύμους και να σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και έντονη κοινωνικότητα.
Αισθηματικές προβλέψεις: Αέρας αλλαγής και ανανέωσης πλανάται στον τομέα των αισθηματικών σου αυτόν τον χρόνο και η βαθύτερη επιθυμία σου θα είναι να κάνεις ραγδαίες ανακατατάξεις, που θα σε βοηθήσουν να οδηγήσεις τα πράγματα εκεί ακριβώς που επιθυμείς εσύ. Εάν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός σου θα σε ωθήσουν να ζήσεις αξέχαστες και παθιασμένες στιγμές με το σύντροφό σου και ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου, μέχρι τις αρχές Ιουνίου, θα σε κάνει να δεις πιο σοβαρά τη σχέση σου και να σκεφτείς για κάτι πιο σταθερό. Αν ξεκινήσεις κάτι αυτό το διάστημα, έχεις πολλές πιθανότητες αυτή σου η απόφαση να έχει διάρκεια. Ωστόσο, οι ισορροπίες θα γίνουν κάπως ευαίσθητες το διάστημα που η Αφροδίτη θα εκτελεί ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, από 16 Μαΐου μέχρι 28 Ιουνίου, και αυτό σημαίνει ότι μία απίστευτα ρομαντική στιγμή με το ταίρι σου, μπορεί στιγμιαία να εξελιχθεί σε παρεξήγηση, γιατί δεν θα διακρίνεσαι από συναισθηματική σταθερότητα. Η εριστική σου διάθεση θα είναι έντονη και μπορεί να σε παρασύρει σε ρήξεις και χωρισμούς. Έχε το νου σου!!! Από εκεί και μετά, η αισιοδοξία σου θα επιστρέψει και τα κοινά σας όνειρα θα πρωτοστατήσουν πάλι. Μην το βάζεις κάτω!!! Μέχρι τέλος του χρόνου θα δεις πως θα αλλάξουν όλα προς το καλύτερο και πως θα είναι όλα ιδανικά για τη σχέση σου. Κι αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία αυτών που δεν έχουν βρει το κατάλληλο ταίρι, να ξέρεις ότι φέτος θα έχεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις το άλλο σου μισό και ιδιαίτερα το διάστημα που ο Δίας και η Αφροδίτη θα συμπορεύονται στους Διδύμους. Από τον Ιούνιο μέχρι 8 Αυγούστου είναι πολύ πιθανό ένας κεραυνοβόλος έρωτας να έρθει και να σου ανατρέψει πολλά από όσα αισθανόσουν ή πίστευες μέχρι τώρα!!!
Επαγγελματικές προβλέψεις: Με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου για το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, σίγουρα ο τομέας της καριέρας και των επαγγελματικών σου θα ενεργοποιηθεί ιδιαίτερα το 2012. Το ενδιαφέρον σου για την κοινωνική προβολή και καταξίωση θα είναι έντονο, με τον Κρόνο να κινείται στον Ζυγό, όπως και οι ευκαιρίες να προωθήσεις τα σχέδιά σου θα είναι εξίσου σημαντικές, με τον Δία να πορεύεται στον σταθερό και φιλικό για εσένα Ταύρο. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή, από τις 12 Μαρτίου μέχρι τις 4 Απριλίου, μπορεί να σου προκαλέσει κάποιες δυσκολίες σε σχέση με επιταγές, φορολογικά ή κληρονομικά ζητήματα, ενώ παράλληλα θα έχεις και μία τάση ανεξαρτητοποίησης και αποδέσμευσης από περιορισμούς, που σου επιβάλλονται στον επαγγελματικό σου χώρο. Την περίοδο από τις 4 Ιουλίου μέχρι τις 24 Αυγούστου, που ο Άρης θα συμπορεύεται με τον Κρόνο στον Ζυγό, μπορείς να μιλήσεις με προϊσταμένους και συνεργάτες και να προωθήσεις τις απόψεις σου, να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες σου και να βάλεις σε μία νέα βάση την καριέρα σου, με όποιο αντικείμενο κι αν ασχολείσαι. Δέξου στωικά τους πειρασμούς, που ενδεχομένως θα υπάρξουν την ίδια περίοδο και μην διστάσεις να αφήσεις πίσω σου κάτι, προκειμένου να προχωρήσεις μπροστά… Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που απαιτεί την προσοχή σου, λόγω των Εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν (Ηλιακή στις 13/11 στον Σκορπιό και Σεληνιακή στις 28/11 στους Διδύμους) και λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, καθώς είναι πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος με μία απογοήτευση από επαγγελματική σου φιλία, η οποία θα συνοδεύεται και από οικονομική απώλεια. Φρόντισε να μην παρασυρθείς από τις παρορμήσεις της στιγμής και απόφυγε την λήψη σοβαρών αποφάσεων, στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό. Αισθητή θα είναι η βελτίωση των επικοινωνιακών σου δυνατοτήτων, τον τελευταίο μήνα του χρόνου, με τον Άρη να κινείται στο δικό σου ζώδιο μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου. Στα οικονομικά σου, θα κάνεις ένα αδιάκοπο σκωτσέζικο ντους με το πορτοφόλι σου, μιας και θα υπάρχουν μήνες που θα θέλεις να κάνεις κομπόδεμα και μήνες που δεν θα συγκρατείς την αγοραστική σου μανία, με αποτέλεσμα ο επόμενος χρόνος να σε βρει στα ίδια επίπεδα. Πάλι καλά…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Φίλε Υδροχόε, το 2012 βρίσκει τον Ποσειδώνα να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου και εξακολουθεί να σε ταλαιπωρεί, καθώς και να σου αδειάζει ολοένα και περισσότερο τις μπαταρίες, που προσπαθείς αναποτελεσματικά να φορτίζεις. Αυτό όμως δεν θα διαρκέσει για πολύ, μιας και στις 4 Φεβρουαρίου αποφασίζει να σε εγκαταλείψει, με αποτέλεσμα να αρχίσεις πάλι να ονειρεύεσαι και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Ο Άρης από την Παρθένο, για το πρώτο εξάμηνο του έτους, σε ανάδρομη πορεία από τις 24 Ιανουαρίου μέχρι τις 14 Απριλίου, θα κάνει τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου και κυρίως τους συνεργάτες σου, να αναγνωρίσουν τους κόπους σου και να πιστέψουν περισσότερο σε εσένα και τις δυνατότητές σου. Θα τονίσει την διαισθητική σου ικανότητα, όχι μόνο για την ερωτική σου ζωή, αλλά θα σε βοηθήσει και στα οικονομικά ρίσκα, που είσαι έτοιμος να πάρεις. Τα γεγονότα αυτών των μηνών είναι πάρα πολύ πιθανό να σε ξαφνιάσουν και θα έχουν άμεση σχέση με τον ίδιο σου το σύντροφο και το τι έχει να σου προσφέρει ως άνθρωπος. Τα διαστήματα που ο Ερμής θα εκτελεί ανάδρομη πορεία (12/3-4/4/2012, 14/7-8/8/2012 και 7/11-27/11/2012), θα είναι περισσότερο προβληματικά και θα σε δυσκολέψουν περισσότερο από τα συνηθισμένα, αφού οι έννοιες σου θα πληθύνουν. Όμως, ο κυβερνήτης σου Ουρανός από τον Κριό, δεν θα πάψει στιγμή να σου στέλνει αισιόδοξα μηνύματα και, ευτυχώς για εσένα, το 2012 θα διανύσεις μία αρκετά δημιουργική χρονιά, τόσο στις επαφές σου με άτομα που θα γνωρίζεις, όσο και με αυτά που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου και με τα οποία έχεις κοινούς παρανομαστές και ενδιαφέροντα. Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου, ο Δίας θα κινείται στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει σημαντικά, με την κοινωνικότητα που θα σου χαρίσει, να κατακτήσεις τις προσδοκίες σου. Κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ή νομικές υποθέσεις και σπουδές, είναι μερικά από εκείνα που θα τα δεις να υλοποιούνται. Δώσε τέλος σε φόβους και άγχη που σου δημιουργούν καθημερινά προβλήματα και προσπέρασε όσα εμπόδια σου εμφανιστούν, χρησιμοποιώντας το κοφτερό μυαλό σου.
Αισθηματικές προβλέψεις: Η αυτοπεποίθηση και η ερωτική σου διάθεση επανέρχεται αυτόν το χρόνο και φέρνει θύελλες και τρικυμίες στη ζωή σου. H επικοινωνία με το σύντροφό σου θα είναι σε αρκετά καλά επίπεδα και πολλές θα είναι οι στιγμές που θα βρίσκεις απάγκιο στην αγκαλιά του, από τις υπόλοιπες σκοτούρες που σε ταλαιπωρούν. Η σχέση σου θα προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα, χωρίς εγωισμούς, γκρίνιες και παρανοήσεις, και αυτό εξαιτίας της διάθεσης και των δύο να αφήσετε πίσω το παρελθόν και ό,τι σας απομάκρυνε. Λίγο προσοχή χρειάζεται το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στους Διδύμους, από τις 16 Μαΐου μέχρι τις 28 Ιουνίου, γιατί η νευρικότητα των ημερών μπορεί να σε οδηγήσει σε πισωγυρίσματα και να πεις λόγια που δεν εννοείς. Το καλοκαίρι, κατά τα άλλα, προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτικό και παθιασμένο και θα έχεις την ευκαιρία να ανοίξεις των κύκλο των γνωριμιών σου, μέσα από ένα ταξίδι και γνωρίζοντας ανθρώπους με αρκετά κοινά ενδιαφέροντα. Το ίδιο πρόκειται θα συμβεί κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι μόνιμο στη ζωή σου, μιας και ο Δίας από τους Διδύμους, από τις 12 Ιουνίου και μετά, θα σε οδηγήσει να συναντήσεις ένα πρόσωπο, που θα αλλάξει αυτά που πίστευες μέχρι τώρα και θα σε κάνει να δεις με πιο αισιόδοξη και θετική ματιά την ζωή σου. Προσπάθησε να εκδηλώσεις τον αληθινό σου εαυτό και γοήτευσε το πρόσωπο αυτό με το ταπεραμέντο σου. Σε περιμένουν ευχάριστες εμπειρίες και ιδιαίτερα ερωτικές!!!
Επαγγελματικές προβλέψεις: Η θέση του Άρη στην Παρθένο για το πρώτο εξάμηνο του έτους, παράλληλα με αυτή του Δία στον σταθερό Ταύρο, έχει να σου προσφέρει λύσεις, αλλά και να σε διαφωτίσει σημαντικά σε οικονομικά θέματα, που σε απασχολούν. Η διεκπεραίωση τους θα σε ανακουφίσει και θα αισθανθείς ότι κάποιο αόρατο χέρι σε βοηθάει. Η παρουσία επίσης του Ουρανού στον τολμηρό και αισιόδοξο Κριό, θα σου φτιάξει την διάθεση, θα σε βοηθήσει να πετύχεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες, να κάνεις επαγγελματικά ταξίδια και να καθιερωθείς ως ικανός επαγγελματίας, στα μάτια ισχυρών προσώπων. Το καλοκαίρι, με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους μέχρι τις 8 Αυγούστου, σε φορτίζει με πολύ δύναμη και τολμάς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, που έχουν άμεση σχέση με ένα φιλόδοξο σχέδιο. Αντίθετα, από τον Σεπτέμβριο και μετά, μόνο η υπομονή και η φιλοσοφημένη σκέψη θα σε σώσουν, γιατί πολλοί συνεργάτες σου θα σε ανταγωνιστούν και θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στην εξέλιξή σου. Μην πας κόντρα στα συμφέροντα σου και, μέχρι τον Νοέμβριο, χρησιμοποίησε όλες τις διπλωματικές σου ικανότητες για να τους αντιμετωπίσεις. Η διαίσθησή σου το ίδιο διάστημα θα είναι ιδιαιτέρως αναπτυγμένη, με τον Κρόνο να κινείται στον Σκορπιό και, αν την ακούσεις, θα σε προστατέψει από αρκετούς εχθρούς και πολλές παρασκηνιακές καταστάσεις, που θα θελήσουν να αλλάξουν το δρόμο σου. Τα οικονομικά σου τέλος, θα χρειαστούν αρκετή προσοχή, γιατί συνεχώς θα βγαίνουν έξοδα στην επιφάνεια, που δεν τα περιμένεις. Φρόντισε πάντα να τακτοποιείς τις εκκρεμότητες που έχεις και μετά να κάνεις περιττές αγορές. Αν πιεστείς και κρατήσεις κάποια χρήματα στην άκρη, ίσως να καταφέρεις να υποδεχτείς το 2013 στο σπίτι των ονείρων σου, που επιθυμείς χρόνια τώρα.

ΙΧΘΕΙΣ 2012
Γενικές προβλέψεις: Η αίσθηση που θα έχεις, αγαπητέ Ιχθύ, κατά το μεγαλύτερο μέρος του 2012, θα είναι αυτή της επιτέλεσης του καθήκοντος και του βάρους, που θα σου προσδίδουν οι επιπλέον υποχρεώσεις που θα προκύπτουν. Το ενδιαφέρον στην υπόθεση όμως, είναι ότι ανεξάρτητα από την θέση που καταλαμβάνεις στην πυραμίδα της ιεραρχίας (είτε της οικογένειας είτε της εργασίας), δεν θα βρίσκεσαι στην κορυφή αλλά στην βάση της, καθώς ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας θα εγκατασταθεί στο ζώδιό σου από τις 4 Φεβρουαρίου και σε ανάδρομη πορεία από τις 5 Ιουνίου μέχρι τις 11 Νοεμβρίου και θα παραμείνει εκεί, μέχρι το τέλος του χρόνου και θα σε επιφορτίσει με μία επιπλέον ευθύνη απέναντι στα άτομα που σε περιτριγυρίζουν και μία ανάγκη για επανεξέταση των αξιών σου. Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό, καθώς οι προσπάθειες σου θα χαρακτηρίζονται από την επιμονή στην ολοκλήρωση των εργασιών στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και η ικανοποίηση που θα εισπράττεις, όταν θα το πετυχαίνεις, θα είναι μεγάλη. Θα προγραμματίζεσαι καλύτερα και θα δίνεις βάση στις λεπτομέρειες. Με τον Άρη στην Παρθένο κατά το πρώτο εξάμηνο του χρόνου, πρέπει να προσέξεις λιγάκι την συμπεριφορά σου, γιατί πολλές θα είναι οι στιγμές που θα σε οδηγήσει σε επικριτικές συμπεριφορές, απέναντι κυρίως στους συναδέλφους σου. Έτσι λοιπόν, προκειμένου να αποφύγεις κόντρες και διαξιφισμούς, προτίμησε να μην παίρνεις θέση και να αποστασιοποιείσαι. Από τον Ιούνιο και μετά, ο Δίας θα κάνει την είσοδο του στους Διδύμους και οι επαφές σου θα χρωματιστούν με ρομαντισμό και θετική διάθεση. Η επικοινωνία με το σύντροφο και τους συνεργάτες σου θα είναι στα καλύτερα της και θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σου να φέρεις τα γεγονότα στον δρόμο που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Από τον Οκτώβριο και μετά όμως, με τον Κρόνο να περνάει στον Σκορπιό, το τελευταίο τρίμηνο του έτους σηματοδοτεί μία περίοδο κατά την οποία, όχι μονάχα οι σχέσεις, αλλά και οι γενικότερες κατευθύνσεις της ζωής σου, θα δοκιμαστούν και πολλά δεδομένα τους ίσως αλλάξουν ριζικά. Εκεί είναι κιόλας που θα πάρεις τις πιο σημαντικές αποφάσεις της ζωής σου, τόσο αισθηματικά όσο και επαγγελματικά και θα διαλευκάνεις καλύτερα μέσα σου ποια είναι τα πραγματικά σου ζητούμενα και οι ανάγκες σου.
Αισθηματικές προβλέψεις: Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου από τις 4 Φεβρουαρίου και μετά, να συμπορεύεται με τον Δία στον σταθερό Ταύρο μέχρι τις 12 Ιουνίου, η περίοδος είναι ιδανική για να αναθερμάνεις την ερωτική σου ζωή και να έρθεις κοντά στο σύντροφό σου, που περιμένει πώς και πώς να σε αγκαλιάσει και να σε στηρίξει. Η αλήθεια είναι ότι ο προηγούμενος χρόνος έφερε πολλά προβλήματα στη σχέση σου και η αποξένωση κυριαρχούσε. Ούτε εσύ από την μεριά σου, ούτε το ταίρι σου αισθανόσασταν καλά και πολλές ήταν οι φορές που μιλήσατε για χωρισμό. Τώρα όμως, η τύχη έρχεται να σε αποζημιώσει και να αφήσει πίσω σου όλες τις κακές στιγμές, αντικαθιστώντας τες με αγάπη και πλήρη κατανόηση. Φέτος, θα αισθάνεσαι πραγματικά τυχερός και ευγνώμων που κατάφερες να μείνεις δεσμευμένος και θα ξαναθυμηθείς τους λόγους που σε έκαναν να ερωτευτείς και να εμπιστευτείς το σύντροφό σου. Το διάστημα του καλοκαιριού απαιτεί λίγο την προσοχή σου, μη τυχόν ξελογιαστείς από επίδοξους εραστές, που θα σου τάξουν λαγούς με πετραχήλια. Μείνε προσγειωμένος!!! Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, το 2012 θα είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για την εξέλιξη που θα έχει ο αισθηματικός σου τομέας. Πρέπει να είσαι ανοιχτός στις προκλήσεις και στις νέες γνωριμίες, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να βιώσεις κεραυνοβόλα συναισθήματα και να νιώσεις την καρδιά σου να χτυπά σε πολύ τρελούς ρυθμούς. Φρόντισε μόνο να κάνεις την πιο ορθή επιλογή, ώστε η σχέση που θα ξεκινήσεις να αντέξει στον χρόνο και να μην γκρεμιστεί με την πρώτη δυσκολία.
Επαγγελματικές προβλέψεις: Αυξημένες υποχρεώσεις και σημασία στην λεπτομέρεια, υποδεικνύει το 2012 για εσένα, φίλε Ιχθύ. Ανεξάρτητα από την θέση που κατέχεις στην ιεραρχία των επαγγελματικών σου, είτε είσαι υφιστάμενος είτε εργοδότης, για κάποιον λόγο θα αναγκαστείς να εργαστείς περισσότερο και σε εντατικότερους ρυθμούς, για να καταφέρεις να συντηρήσεις τα κεκτημένα σου και να κυνηγήσεις τις επιδιώξεις σου. Τα σχέδιά σου θα είναι πολλά, όμως θα έχεις και κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια, που θα οφείλονται στον πλανήτη της επικοινωνίας, τον Ερμή, τα διαστήματα που θα κινείται ανάδρομα (12/3-4/4/2012, 14/7-8/8/2012 και 7/11-27/11/2012) και στα οποία, οφείλεις να είσαι περισσότερο υπεύθυνος και υπομονετικός, μέχρι να περάσει η επιρροή του. Θα βρεθείς σε μία φάση που και εσύ μπορεί να μην γνωρίζεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις να γίνει στην πορεία της καριέρας σου ή μπορεί να ασχολείσαι με αρκετά πράγματα ταυτόχρονα και να μην μπορείς να λειτουργήσεις με συνέπεια. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σου και μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα. Από τις 12 Ιουνίου και μετά, που ο Δίας θα κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που δεν πρέπει να αφήσεις να περάσουν, γιατί θα έχουν καλές μελλοντικές προοπτικές, ώστε το φθινόπωρο να σε βρει πιο κατασταλαγμένο και σταθερό στην καριέρα σου. Τα οικονομικά σου από την άλλη, είναι σε αρκετά καλό δρόμο και, με λίγη συνέπεια και αυτοσυγκράτηση, μπορείς πραγματικά να τα αυξήσεις και να αποταμιεύσεις. Θα έχεις μία επιπρόσθετη εύνοια σε τυχερά παιχνίδια, που αν την χειριστείς συνετά, θα σου αποφέρει τα μέγιστα. Μην την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη!!!

www.myastro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου