Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Συνεχίζεται η κακοδαιμονία στον ΠΑΟ - Τραυματίστηκε και ο Μάριτς

Δεν έφτανε η ήττα από την Καβάλα, ήρθε και ο τραυματισμός του Αλεξ Μάριτς να δυσκολέψει την κατάσταση στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Ο Σερβοαυστραλός σέντερ χτύπησε στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Αισιόδοξος εμφανίζεται ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, παρά την απρόσμενη ήττα του Παναθηναϊκού στην Καβάλα.

«Hταν μία πολύ άσχημη ήττα για μάς. Μας βάζει σε κάποιες μικρές περιπέτειες στο πρωτάθλημα. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να κρατήσουμε το επίπεδο μας υψηλό. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε και να προχωρήσουμε, παίζοντας καλύτερα απέναντι στην ΚΚ» είπε Λιθουανός γκαρντ στο περιθώριο της εκδήλωσης για τη σύναψη συνεργασίας της ΚΑΕ με την εταιρεία Sony Ericsson.

Και συνέχισε:

«Αυτά συμβαίνουν. Κανείς δεν είναι τέλειος. Καταλαβαίνουμε ότι οι ομάδες παίζουν πολύ επιθετικά, έχουν μεγάλο κίνητρο απέναντι μας. Να ξέρετε, όμως, ότι η ομάδα είναι στο σωστό πλάνο. Είναι μία ευκαιρία για εμάς να αντιδράσουμε και πρέπει να αντιδράσουμε σωστά».

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Ξέρει τον τρόπο ο Ζοτς»

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην ήττα από την Καβάλα, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, στα δύσκολα συσπειρώνονται. Έτσι και ο Παναθηναϊκός κι αναφέρομαι στο χθεσινό παιχνίδι με την Καβάλα. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της κι ο Ομπράντοβιτς ξέρει τον τρόπο» είπε χαρακτηριστικά.
 
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου