Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Δε δέχεται καθυστέρηση των εκλογών η ΝΔ

Μπαράζ «γαλάζιων» παρεμβάσεων υπέρ των εκλογών στις 19 Φεβρουαρίου σημειώνεται απο το πρώι στα μέσα ενημέρωσης, δείχνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία έχει αποφασίσει να σκληρύνει την στάση της στο θέμα της προσφυγής στις κάλπες και να μην αφήσει να... σέρνεται το σενάριο παράτασης της κυβέρνησης συνεργασίας. 


«Η ημερομηνία των εκλογών εξαρτάται από την ολοκλήρωση του PSI. Όμως, η 19η Φεβρουαρίου δεν βγήκε στον αέρα από εμάς ούτε την αποφασίσαμε εμείς ελαφρά τη καρδία. Έγινε σε συνεννόηση με τον κ. Βενιζέλο και το επιτελείο του και η ανακοίνωση που βγήκε σας θυμίζω ότι φέρει την υπογραφή του ΥΠΟΙΚ» δήλωσε σήμερα ο Γιάννης Μιχελάκης.

«Επειδή ακούγονται πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό για το θέμα, θέλω να σας πω ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία καθυστέρηση στο PSI που να δικαιολογεί την οποιαδήποτε συζήτηση για αλλαγή της καταλληλότερης ημερομηνίας για τη διεξαγωγή των πρόωρων εκλογών. Άρα, εμείς μένουμε στο ότι θεωρούμε την 19η Φεβρουαρίου ως την καταλληλότερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών», κατέληξε.

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου