Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

1 χρόνος Armageddon!!! Σας ευχαριστούμε πολύ...

1 χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που το blog μας ξεκίνησε τη λειτουργία του και την αποστολή του για ενημέρωση, μακριά από οικονομικά συμφέροντα και πολιτικά ανταλλάγματα.

1 χρόνος που συνέβησαν και άλλαξαν πολλά σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας του μέσου Έλληνα πολίτη.

1 χρόνος που αποδείχθηκε καταστροφικός σε οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, κυρίως λόγω της ανικανότητας αυτών που μας διοικούν, αυτών που έχουν καταχραστεί κάθε έννοια ελληνικής αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας.


1 χρόνος που κάποιοι λένε πως ήταν ο χειρότερος των τελευταίων δεκαετιών για τους πολίτες της χώρας μας. Εμείς διαφωνούμε... Με αυτήν την πολιτική ηγεσία, τα χειρότερα έρχονται! Και πριν βιαστείτε να μας πείτε ότι έτσι προσπαθούμε να "δικαιολογήσουμε" απλά τον...τίτλο μας, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε τον πραγματικό λόγο επιλογής του ονόματος μας με την πρώτη ανάρτησή μας, 1 χρόνο πριν (Η Δύναμη του Αρμαγεδδών).


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ακόμα πιο μαχητικά!


Υ.Γ: Σπουδαίο και αποκαλυπτικό υλικό μπορείτε να βρείτε στις "Αγαπημένες Αναρτήσεις" στη δεξιά στήλη του blog. Θα θυμηθείτε πολλά από αυτά που διαδραματίστηκαν τον τελευταίο αυτό χρόνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου