Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Διαψεύδει το "ΒΗΜΑ" ο Αλογοσκούφης

Διαψεύδει ως ερμηνείες της εφημερίδας το περίφημο "Ασ' τα για αργότερα", ο Γιώργος Αλογοσκούφης μία ημέρα μετά τον σάλο που προκλήθηκε.  

 Ο πρώην υπουργός Οικονομικών δηλώνει ότι κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας δεν άφησε καμία αιχμή εναντίον του Κώστα Καραμανλή.



Αντιθετως, του αποδίδει εύσημα γιατί είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό αντί του "λεφτά υπάρχουν" που αποτέλεσε κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του Γιώργου Παπανδρέου.


Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση τύπου που εξεδωσε το γραφείο του Γ.Αλογοσκούφη:


"Οι ερμηνείες που δίνονται στο δημοσίευμα της εφημερίδας, ιδιαίτερα αναφορικά με τον πρώην Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τις απόψεις του πρώην Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη.

Παρά τις όποιες θεμιτές διαφορές τους σε ζητήματα οικονομικής πολιτικής στα τέλη του 2008, ο Γιώργος Αλογοσκούφης, σε όλους ανεξαιρέτως τους συνομιλητές του, τονίζει την υπευθυνότητα του πρώην Πρωθυπουργού να πει προεκλογικά όλη την αλήθεια για την οικονομία με μεγάλο προσωπικό και πολιτικό κόστος, σε αντίθεση με την πολιτική του «λεφτά υπάρχουν» του νυν Πρωθυπουργού".


Υπενθυμίζεται πως το newpost στο σχετικό δημοσίευμα ανέφερε πως ο κ. Καραμανλής θα μιλήσει εφόσον τα αποδιδόμενα στον Αλογοσκούφη είναι αληθή και δεν διαψευστούν.


newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου