Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Siemens; Ποια Siemens;

Μια χαρά τα κατάφεραν πάλι οι "σταυροφόροι της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας". Ούτε ο Γκέμπελς δεν είχε τόση επιτυχία σε αυτό που έκανε, ούτε το σταλινικό καθεστώς. Εδώ μιλάμε για επαγγελματίες...

Ακούσατε για καμιά Siemens τις τελευταίες 2-3 μέρες, για πορίσματα κλπ; Ακούσατε για ευθύνες, για προανακριτικές; Ακούσατε ακόμη και για άλλα σοβαρά θέματα που δεν...αρέσουν στην "παρέα του Μνημονίου" όπως αυτό: Έγινε ήδη το πρώτο επίσημο ''κούρεμα'' κατά 25% ελληνικών ομολόγων!. 

Σιωπή...Παρατεταμένη και εξοργιστική. Για τα δελτία των διαπλεκόμενων το μόνο θέμα είναι η κατάληψη της Νομικής(χωρίς να θέλουμε να υποβαθμίσουμε το θέμα). Η συνταγή γνωστή: "Σας φέρνουμε από τη μία έναν "Γεωργιάδη" από την άλλη έναν "Συριζαίο" ψευτοπροοδευτικό και δήθεν ανθρωπιστή, και χάζευε λαέ. Φάε το κουτόχορτό σου. Ξέχνα σκάνδαλα, κρίσεις...Γιατί; Γιατί πολύ απλά εμείς κάνουμε κουμάντο!"


Αυτό σου λένε ελληνικέ λαέ με έμμεσο τρόπο, γιατί ξέρουν πως αυτή είναι η ενημέρωσή σου. Ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Και αυτό θα είναι μέχρι να επέλθει ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ! Εθνική πανστρατιά απέναντι στους δουλεμπόρους συνειδήσεων.

Η λύση είναι μία και καθολική...Αψηφίστε την προπαγάνδα, την παραπληροφόρηση και τον βιασμό της κριτικής σκέψης. Σταματήστε να στηρίζετε τα μέσα και τις φυλλάδες αυτών που σας καθοδηγούν καθημερινώς σαν μαριονέτες. Η αλλαγή θα επέλθει, αρκεί μόνο να μην είναι πολύ αργά...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου