Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Καιρός να περάσει η ΝΔ στην αντεπίθεση

Είναι προφανές οτι η ΝΔ πρέπει να περάσει σε επικοινωνιακή αντεπίθεση. Το αμύνεσθαι ισχυει περί Πατρίδος και οχι περί …αντιπολιτεύσεως στις ημέρες που ζούμε. Και αυτό διότι ενώ επιβεβαιώνεται συνεχώς και καθημερινά ο λόγος Σαμαρά, η ΝΔ δεν φαίνεται να εισπράττει από τη δικαίωση…

Γράφουμε προηγουμένως (http://www.antinews.gr/?p=79901) για όσα γράφει ο Γκόρντον Μπράουν στο βιβλίο του για την καθυστέρηση της κυβέρνησης Παπανδρέου να πάρει μέτρα, με αποτέλεσμα να αυξηθεί το κόστος αποφυγής της χρεοκοπίας από 30 δισ. ευρώ, κατά προσέγγιση, σε 120 δισ. ευρώ»
 
Δείτε τώτα κι αυτό:

Θυμάστε τον  Γιώργο που ήθελε να μαζέψει υπογραφές για να εκδοθεί ευροομόλογο…

Τι έλεγε ο Α. Σαμαράς στην ομιλία του στη Βουλή, για τον Προϋπολογισμό του 2011.

Άλλο ένα επικοινωνιακό τέχνασμα είναι η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού κ. Γιώργου 
Παπανδρέου για συλλογή υπογραφών για τη διενέργεια δημοψηφίσματος στην Ευρώπη σχετικά με το ευρωομόλογο.

«Δεν αρκούν ένα εκατομμύριο υπογραφές από οπουδήποτε. Πρέπει να προέρχονται από 7 χώρες μέλη, τουλάχιστον, και μάλιστα με θεσπισμένα ελάχιστα υπογραφών σε κάθε χώρας μέλους. Δεύτερον, πρέπει να περάσουν από πολλά στάδια, αλλά στο τέλος η Κομισιόν θα κληθεί να αποδεχθεί ή όχι τη σχετική πρωτοβουλία. Κι αν τη δεχθεί η Κομισιόν, πρέπει να την εγκρίνει ομόφωνα και το Συμβούλιο. Όπου υπάρχουν οι γνωστές αντιδράσεις. Και όχι μόνο από ένα κράτος».

Τι είπε πριν από λίγο ο Επίτροπος για θέματα εσωτερικής Αγοράς Μισέλ Μπαρνιέ στη Βουλή;

«Ενδιαφέρουσα νόμιμη και βάσιμη η σκέψη για έκδοση Ευρωομολόγου… Δεν μπορεί να γίνει σήμερα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη όλων των Κυβερνήσεων… Νομίζω μια μέρα μπορούμε να φτάσουμε να έχουμε Ευρωομόλογα….»!!!

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου