Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Όλα τα ονόματα των νέων τομεαρχών της ΝΔ - Κίνηση ματ του Σαμαρά προς τους αντάρτες και τη Ντόρα

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς αναδιανέμει την «εσωκομματική τράπουλα», ως εξής:
Νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος θα είναι ο κ. Ν. Δένδιας (ήταν τομεάρχης Δικαιοσύνης, τη θέση του αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Κ. Τζαβάρας). 
Ο κ. Π. Παναγιωτόπουλος, εγκαταλείπει τη θέση του εκπροσώπου και αναλαμβάνει την ευθύνη του τομέα Εξωτερικών με αναπληρωτή τον κ. Κ. Γκιουλέκα.


Επίσης συγκροτείται τομέας Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που θα ηγείται ο κ. Σ. Κεδίκογλου που είχε στηρίξει την κυρία Μπακογιάννη, ενώ ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κ. Καραγκούνης, που υπήρχαν έντονες φήμες, ότι θα προσχωρήσει στη Δημοκρατική Συμμαχία, επελέγη και αποδέχθηκε να είναι αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης.

Νέος τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη θα είναι ο βουλευτής Μαγνησίας και τέως υφυπουργός Εσωτερικών, ο κ. Αθ. Νάκος. Υπεύθυνος για τον τομέα της ενέργειας θα είναι ο κ. Στ. Καλαφάτης (μέχρι σήμερα τομεάρχης Μεταφορών) με αναπληρωτή τον κ. Θ. Λεονταρίδη. Τη θέση του κ. Καλαφάτη, θα καταλάβει ο κ. Μιχ. Παπαδόπουλος.

Στο οικονομικό επιτελείο, την ευθύνη θα έχει ο κ. Σαμαράς και παραμένουν ως αναπληρωτές, οι κκ. Χρ. Σταϊκούρας και Νότης Μηταράκης και νέος αναπληρωτής τομεάρχης θα είναι ο κ. Ι. Βρούτσης. Στη θέση του κ. Βρούτση, που ήταν τομεάρχης Εργασίας, μετακινείται ο κ. Μ. Σαλμάς.

Στη θέση του κ. Σαλμά στον τομέα Υγεία, θα είναι ο κ. Αθ. Γιαννόπουλος με αναπληρωτή τον κ. Γερ. Γιακουμάτο. Ο κ. Κ. Χατζηδάκης παραμένει τομεάρχης Ανάπτυξης, όπως και ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης στη θέση του τομεάρχη Περιβάλλοντος (αναπληρώτρια η κυρία Θεοδώρα-Διονυσία Αυγερινοπούλου).

Ο κ. Ι. Πλακιωτάκης θα είναι τομεάρχης Εμπορικής Ναυτιλίας με αναπληρωτές τους κκ. Π. Βογιατζή (τέως νομάρχη Λέσβου) και Στ. Αγιάσογλου. Η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη παραμένει στη θέση της τομεάρχου Τουρισμού, ενώ αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας ορίστηκε ο κ. Σπ. Ταλιαδούρος.
Στη θέση του τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης παραμένει ο κ. Μιχ. Κασαπίδης με αναπληρωτή τον βουλευτή Κορινθίας κ. Κ. Κόλλια. Την ευθύνη του τομέα Άμυνας θα έχει ο κ. Μαργαρίτης Τζίμας με αναπληρωτή τον κ. Αλ. Δερμεντζόπουλο.

Ο κ. Μαξ. Χαρακόπουλος, το όνομα του οποίου ακουγόταν έντονα από τα πολιτικά στελέχη για να αντικαταστήσει τον κ. Παναγιωτόπουλο, θα παραμένει στη θέση του γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού, ενώ ως γραμματέας Προγράμματος θα συνεχίσει ο κ. Ευρ. Στυλιανίδης. Ακόμη δημιουργήθηκε μια επιτροπή εκλογικού νόμου, στην οποία θα προεδρεύει ο κ. Αν. Νεράντζης, ενώ η κυρία Ελίζα Βόζενμπεργκ από τομεάρχης Παιδείας, θα είναι αναπληρώτρια γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, της οποίας γραμματέας παραμένει ο κ. Κ. Τασούλας. Στη θέση του τομεάρχη Πολιτισμού παραμένει ο κ. Αθ. Δαβάκης με αναπληρώτρια την κυρία Ευγενία Τσουμάνη.

http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου