Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Στοιχηματικές προβλέψεις για τα παιχνίδια του Σαββάτου

Ξεκίνημα από Γαλλία εκεί όπου η Λιλ φιλοξενεί την Λοριάν. Πολύ καλή απόδοση είχε η δεύτερη της βαθμολογίας Λιλ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπορντό. Το τελικό 1-1
ασφαλώς και δεν είναι κακό αποτέλεσμα αλλά η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία έδειξε ικανή να πάρει την νίκη. Στα 5 τελευταία 
παιχνίδια που έχει μπροστά στο κοινό της μετράει 4 νίκες και μόλις μια ήττα, από την πρωτοπόρο Μαρσέιγ με 1-3. Λογικά εκτός πλάνων ο επιθετικός Ζερβίνιο. Να σημειωθεί επίσης πως μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από την Σπόρτινγκ για το Γιουρόπα Λιγκ με 1-0 στην Λισαβόνα.
Η Λοριάν με την σειρά της πέτυχε σημαντική νίκη στην έδρα της, με αντίπαλο την Ρεν με 2-0 και έκανα μεγάλο βήμα σκαρφαλώνοντας  στην μέση του ταμπλό στο Σαμπιονά. Δεν πείθει αρκετά η ομάδα του Γκουρκίφ στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Με αντίπαλο την
Λιλ όμως έχει να ηττηθεί από το 2006 στο Μέτροπολ. Μόλις μια νίκη στα 5 τελευταία εκτός φέτος. Χωρίς τους Εκουέλε, Ντιαρά και Μονγκονγκού.
 
ΕΚΤΙΜHΣΗ: Αν θέλει να πετύχει τους φετινούς στόχους της, η Λιλ δεν πρέπει να πετάει βαθμούς εντός έδρας. Κούραση υπάρχει από τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της αλλά έχει σύμμαχο την δυνατή έδρα της. Από την άλλη η Λοριάν δεν μπορεί να καταφέρει πολλά μακριά από το σπίτι της. Μεγάλη η διαφορά ποιότητας των 2 ομάδων και συγκρίνοντας και την προϊστορία επιλέγω τον 1 (1.5)

Για το πρωτάθλημα Βελγίου η Ούπεν υποδέχεται την Γάνδη. Ο προπονητής της Ούπεν Αλμπέρτ Καρτιέρ έχει πραγματικά μεταμορφώσει την ομάδα η οποία πάει από το καλό στο καλύτερο. Στο τελευταίο παιχνίδι πήρε ένα πόντο από την έδρα της Βέστερλο και πλέον ξέφυγε από την ζώνη του υποβιβασμού με 3 πόντους, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.
Οι νεοφώτιστοι μετρούν 4 παιχνίδια χωρίς ήττα και το κλίμα είναι πολύ θετικό. Δεν αντιμετωπίζουν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.
Από τεράστιο "2" προέρχεται η Γάνδη η οποία πέρασε από την έδρα της Γκενκ με σκορ 2-1, ρίχνοντάς την από την κορυφή. Τα χαμόγελα συνεχίστηκαν και μεσοβδόμαδα καθώς κέρδισε και την Λέφσκι για το Γιουρόπα Λιγκ και έχει πλέον σημαντικές ελπίδες πρόκρισης. Δεν είναι τόσο καλή εκτός έδρας αλλά παραμένει 5 βαθμούς πίσω από 
την κορυφή. Γκροντίν, Μίριε και Ντουαρτέ θα λείψουν από το ματς με την Ούπεν.
 
ΕΚΤΙΜHΣΗ:Το πέτυχε στην έδρα της Γκενκ. Μπορεί και σε αυτήν της Ούπεν! 2(1.85)
 
Armageddinho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου