Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Στοιχηματικές προβλέψεις για τα παιχνίδια της Κυριακής

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΑΝΤΛΟΥΜΟΥΝ

Στην Γερμανία η Νυρεμβέργη υποδέχεται την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ που με νίκη σήμερα μπορεί να αποσπαστεί 10 βαθμούς από την δεύτερη Μάιντς και να πάρει σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Νυρεμβέργη βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας αλλά προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες δεχόμενη 3 γκολ και παρουσιάζοντας πάρα πολλές αμυντικές αδυναμίες. Αντίθετα η φιλοξενούμενη είναι σε φουλ φόρμα με 5 συνεχόμενες νίκες και η επίθεση της πετάει φωτιές έχοντας σκοράρει σε 14 ματς για το πρωτάθλημα, 35 γκολ δηλαδή 2,33 μέσο όρο γκολ ανά ματς.
Η Νυρεμβέργη εντός έδρας έχει 6 στα 6 over και 10 στα 14 συνολικά ενώ η Ντόρτμουντ εκτός έδρας έχει 6 στα 7 over. Το παιχνίδι μπορεί να ανοίξει με την φιλοξενούμενη να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες της Νυρεμβέργης και να πετυχαίνει κάποια τέρματα, έτσι τα πολλά γκολ και το over  έχουν σημαντική τύχη με την απόδοση να είναι ελκυστική.

                                                                           ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Over (1.55)


                                             ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ

Η μία ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, παίρνει αποτελέσματα και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Επιπλέον, την Πέμπτη έπαιζε εντός έδρας κι έκανε περίπατο απέναντι στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ (3-0), πανηγυρίζοντας από τώρα, με τη βοήθεια της Μπριζ που ισοφάρισε στην Τούμπα, την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα.
Η άλλη ομάδα ψάχνει τη χαμένη της ταυτότητα, προέρχεται από δυο σερί εντός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα, έφαγε τέσσερα στο Παρίσι από την Παρί Σεν Ζερμέν (4-2). Η μακροχρόνια απουσία του Χεσούς Νάβας επηρεάζει τη Σεβίλλη κι ο Λουίς Φαμπιάνο πλαισιώνει τον εκρηκτικό εξτρέμ στο απουσιολόγιο. Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για ποντάρισμα, όμως πιστεύω ότι φέτος η Βιγιαρεάλ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στη κακή Σεβίλλη.

                                                                              ΕΚΤΙΜΗΣΗ : 1 (1.75)

                                         ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Η Σάντερλαντ κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος της 1-0 σε 2-1 στο 77ο λεπτό, αλλά επίσης κατάφερε στο τέλος να ηττηθεί με 3-2 από τη Γουλβς. Στην έδρα της, είναι αήττητη σε επτά ματς, στα τέσσερα δεν έχει δεχτεί γκολ, ενώ η ίδια δεν έχει σκοράρει μόνο κόντρα στην Γιουνάιτεντ. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Μενσά και θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Εκτός αποστολής παραμένουν οι κεντρικοί αμυντικοί Τέρνερ, Μπράμπλ. Φορμαρισμένη η Γουέστ Χαμ, αλλά η κατάσταση αλλάζει εκτός έδρας. Δεν έχει νίκη για 25 συνεχόμενα παιχνίδια, στα 23 έχει δει την εστία της να παραβιάζεται και παρόλο την ανεβασμένη ψυχολογία της από τη πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, η Σάντερλαντ μπορεί να κάνει τη νίκη μπροστά στο κοινό της.

                                                                                 ΕΚΤΙΜΗΣΗ : 1 (1.75)

                           
HLI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου