Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Το νεό λογότυπο της ΟΝΝΕΔ

Το νεό λογότυπο της ΟΝΝΕΔ παρουσιάσθηκε σε ειδική εκδήλωση, παρουσία του προέδρου της Οργάνωσης Ανδρέα Παπαμιμίκου και πλήθους νέων και κόσμου, μεταξύ των οποίων ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Ο σχετικός διαγωνισμός ολοκληρώθηκε μετά από 78 ημέρες . Η ανταπόκριση υπήρξε εντυπωσιακή και η διάθεση για δημιουργία απέδειξε ότι οι νέοι άνθρωποι μόνο αδιάφοροι δεν είναι, όταν τους δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχουν.
Πιο συγκεκριμένα στο διάστημα που διήρκησε ο διαγωνισμός υποβλήθηκαν 102 λογότυπα και η ιστοσελίδα του διαγωνισμού δέχθηκε περισσότερες από 65,000 επισκέψεις, δείγμα της θέλησης της σημερινής γενιάς να εκφραστεί δημιουργικά.
Σε ότι αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι, η Κριτική Επιτροπή εξέτασε τα τρία λογότυπα που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους και ο τελικός νικητής ανακοινώθηκε σε ειδική εκδήλωση. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ο οποίος σχεδίασε την "γέφυρα στο μέλλον".
Σύμφωνα με την φιλοσοφία του σχεδιαστή "η νέα ΟΝΝΕΔ αποτελεί από μόνη της μια γέφυρα. Μεταξύ της ιστορίας της, και των ημερών που έρχονται, μεταξύ των νέων και των παλαιότερων στελεχών της, μεταξύ της πολιτικής και της κοινωνίας, μεταξύ όλων των νέων ανθρώπων, σε ότι και αν πιστεύουν". Αυτό αποτυπώνει το νέο σήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου