Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Οι Καταλανοί διέσυραν τη "Βασίλισσα" και δίδαξαν ποδόσφαιρο σε όλον τον πλανήτη (videos)

«Μπλαουγκράνα» βάφτηκε το ντέρμπι στην Ισπανία αφού η Μπαρτσελόνα επικράτησε 5-0 της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ασυγκράτητοι οι παίκτες του Γκουαρντιόλα επικράτησαν με γκολ των Τσάβι (10'),Πέδρο (18'), Βίγια (55', 57') και Γιέφρεν (91')!

"Μπαρούτι" έγινε το ματς, όταν ο Ρονάλντο έσπρωξε εκτός φάσης τον... Γκουαρντιόλα!

Δείτε τα γκολ







93': Λήξη της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα να είναι η μεγάλη θριαμβεύτρια στο ντέρμπι.

93' Κόκκινη κάρτα στον Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έκανε ένα «δολοφονικό» μαρκάρισμα στον Μέσι και στην συνέχεια χτύπησε τον Πουγιόλ με αποτέλεσμα να φύγει νωρίτερα για τα αποδυτήρια,

91' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! Ο Μπόγιαν έφυγε για μια ακόμα φορά στην πλάτη της άμυνας της Ρεάλ, από δεξιά έκανε την σέντρα και ο Γιέφρεν έστειλε την μπάλα για πέμπτη φορά στα δίχτυα του Κασίγιας.

87': Διπλή αλλαγή για την Μπαρτσελόνα. Οι Τσάβι και Πέδρο αφήνουν τις θέσεις τους στους Κεϊτά και Γιέφρεν αντίστοιχα.

76': Αλλαγή για την Μπαρτσελόνα, στη θέση του Βίγια ο Μπόγιαν.

75': Κίτρινη κάρτα για τη Ρεάλ, στον Κεντίρα.

73': Κίτρινη κάρτα για τη Ρεάλ, στον Ράμος.

70': Κίτρινη κάρτα για τη Ρεάλ, στον Καρβάλιο.

60':Αλλαγή για τη Ρεάλ: Στη θέση του Μαρσέλο ο Αρμπελόα.

57': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!: Ακριβώς ίδιο το σενάριο, ακριβώς ίδια η (ονειρική για την Μπαρτσελόνα) κατάληξη! Ο Μέσι "σερβίρει" με νέα φοβερή κάθετη μπαλιά και ο Βίγια εκτελεί εκ νέου τον Κασίγιας στο τετ α τετ!

55': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!: Μετά από εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Μέσι, ο Βίγια φεύγει από οριακή θέση και πλασάρει εύκολα τον Κασίγιας!

52': Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα! Σε κάθετη μπαλιά του Μέσι και πλασέ του Τσάβι, ο Κασίγιας αποκρούει και ο Τσάβι -που παίρνει την επαναφορά- πλασάρει από πλάγια στην εξωτερική πλευρά των διχτύων

51': Κίτρινη κάρτα για τη Ρεάλ: Δυνατό μαρκάρισμα του Αλόνσο πάνω στον Μπουσκέτς

48': Μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια και σουτ του Μέσι που κοντράρει σε σώματα, η μπάλα στρώνεται στον Βίγια, αλλά το νέο σουτ που επιχειρεί αποκρούεται προ της κενής εστίας από τον Πέπε!

46': Έναρξη του β' μέρους

45'+2': Λήξη του ημιχρόνου

45': Νέα ένταση στο παιχνίδι, όταν ο Καρβάλιο φάνηκε να κάνει κίνηση με τον αγκώνα για να χτυπήσει τον Μέσι. Ο Αργεντινός αλήθεια είναι ότι προσπάθησε να εκβιάσει την αποβολή με το θεαματικό πέσιμο του. Γι' αυτό πήρε και κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή

38': Μετά από κόντρα από αριστερά στην περιοχή της Μπαρτσελόνα, ο Ρονάλντο "τσιμπάει" την μπάλα από τον Βαλντές κι εκείνος, πέφτοντας, τον βρίσκει στα πόδια. Είναι υπό αμφισβήτηση, όμως, αν η πτώση του Πορτογάλου προήλθε από την επαφή αυτή.

36' - Κίτρινη κάρτα για τη Ρεάλ: Ο Πέπε προσπαθεί... με χέρια και με πόδια να σταματήσει τον Μέσι, που έφευγε στην αντεπίθεση

35': Ο Ρονάλντο εκτελεί απευθείας το φάουλ, αλλά η μπάλα περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Βαλντές

34' - Κίτρινη κάρτα για την Μπαρτσελόνα: Ο Βίγια πήγε πολύ δυνατά πάνω στον Ράμος -λίγο έξω από την περιοχή της Μπαρτσελόνα

32' - Κίτρινη κάρτα για τη Ρεάλ: Την είδε ο Ρονάλντο για την ενέργειά του πάνω στον Γκουαρντιόλα

31': Μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο! Η ενέργεια του Κριστιάνο Ρονάλντο να σπρώξει τον Γκουαρντιόλα -όταν εκείνος δεν του έδωσε γρήγορα την μπάλα για να εκτελέσει ένα πλάγιο- έκανε "μπαρούτι" τους παίκτες του Καταλανού και πυροδότησε αψιμαχίες μεταξύ εκείνων και του Πορτογάλου!

25': Τα δύο γκολ δεν αποδεικνύονται αρκετά για να ανακόψουν τον ρυθμό της Μπαρτσελόνα, που εξακολουθεί να πιέζει! Σοκαρισμένη από την εξέλιξη μοιάζει η Ρεάλ!

18' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!: Ο Βίγια μπαίνει υπέροχα από αριστερά, γυρίζει την μπάλα στη μικρή περιοχή και -αφού ο Κασίγιας δεν μπορεί να τη συγκρατήσει- ο Πέδρο τη σπρώχνει από κοντά στα δίχτυα!

14': Ο Ρονάλντο βγάζει μπαλιά-ξυραφιά από αριστερά για τον Μπενζεμά, ο Αμπιντάλ προλαβαίνει οριακά να κόψει την μπάλα, αλλά -αν αυτή δεν έβρισκε στο σώμα του Βαλντές- θα κατέληγε στα δίχτυα της ομάδας του!

10' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!: Μετά από υπέροχη μπαλιά του Ινιέστα από αριστερά, ο Μαρσέλο δεν καταφέρνει να ανακόψει την πορεία της μπάλας προς τον Τσάβι κι εκείνος -αφού κοντρόλαρε- πλάσαρε εύκολα τον Κασίγιας!

6' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!: Σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Ρεάλ, ο Μέσι "σκάβει" υπέροχα την μπάλα από πλάγια θέση και δεξιά, αλλά εκείνη δεν του κάνε το χατίρι και σταματάει στο δεξί δοκάρι του Κασίγιας!

4': Μετά από προσπάθεια να μπλοκάρει την μπάλα, ο Βαλντές έμεινε στο έδαφος -δείχνοντας να έχει τραυματιστεί- αλλά τελικά σηκώνεται και συνεχίζει κανονικά το παιχνίδι

1': Έναρξη του αγώνα



ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Αμπιντάλ, Πικέ, Πουγιόλ, Άλβες, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Τσάβι (87' Κεϊτά), Μέσι, Βίγια (76' Μπόγιαν), Πέδρο (87' Γιέφρεν)

Στον πάγκο: Πίντο, Αντριάνο, Μάξγουελ, Μαστσεράνο

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Μαρσέλο (60' Αρμπελόα), Καρβάλιο, Πέπε, Ράμος, Αλόνσο, Κεντίρα, Εζίλ, Ρονάλντο, Ντι Μαρία, Μπενζεμά

Στον πάγκο: Ιγκουαΐν, Ντούντεκ, Αλμπιόλ, Λ. Ντιαρά, Μ. Ντιαρά, Λεόν

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Εντουάρντο Ιτουράλδε Γκονζάλεθ
ΓΗΠΕΔΟ: «Καμπ Νου»
http://www.sport-fm.gr/article/350082

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου