Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Στοιχηματικές προβλέψεις για τα παιχνίδια του Σαββάτου

                                   ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ματς που κλέβει την παράσταση για την 12η αγωνιστική της Super league είναι αναμφίβολα το derby μεταξύ των δυο ομάδων του τέως ΠΟΚ. ΑΕΚ και Ολυμπιακός βρίσκονται αντιμέτωποι σε ένα πολύ σημαντικό ματς που κρίνει πολλά. Η ΑΕΚ θέλει πάση θυσία τη νίκη και για το γόητρο αλλά και για να μην μείνει ακόμα πιο πίσω στη μάχη για τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός δε, θέλει νίκη για να παραμείνει στη πρώτη θέση και να διατηρήσει τη διαφορά του από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Σε καλύτερη μοίρα η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε που αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και ευχαριστεί τους οπαδούς του. Η ΑΕΚ έπειτα από την αγωνιστική ανάκαμψη που παρουσίασε με τον ερχομό του Μανόλο Χιμένεθ έχει «ξανακαθίσει» με σερί άτυχα αποτελέσματα. Πολύ σημαντικός αγώνας για την ΑΕΚ, δεν χάνεται αν χάσει ο Ολυμπιακός και θεωρώ πως η απόδοση για τον άσσο είναι πολύ ελκυστική.


                                                                 ΕΚΤΙΜΗΣΗ : 1 (3.00)


                                   ΜΠΟΛΤΟΝ-ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Η Μπολτον αποτελεί μια από τις εκπλήξεις στη Premier League φέτος αφού φιγουράρει στη 5η θέση της αφήνοντας πίσω της την πολύ καλή Τόττεναμ. Με μπροστάρη τον επιθετικό Ελμάντερ που σκοράρει ανελλιπώς έχει καταφέρει να βρίσκεται σε θέση Ευρώπης και δείχνει πολύ καλό πρόσωπο. Η νεοφώτιστη Μπλακπουλ είχε ξεκινήσει πολύ δυναμικά αλλά στη συνέχεια έριξε την απόδοση της και βρίσκεται στη 12η θέση χωρίς όμως να ανησυχεί για την παραμονή της. Η Μπόλτον δείχνει να έχει βρει το τρόπο να κερδίζει τα παιχνίδια και αναμένεται να συνεχίσει με νίκη απέναντι στη Μπλακπουλ.

                                                                   ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (1.55)


                           ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΛΑΡΙΣΑ

Ως derby παραμονής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τη Λάρισα. Και οι δυο ομάδες έχουν θέσει ως στόχο τη παραμονή τους στη Super league και φέτος, και είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που ίσως κρίνει πολλά στο τέλος σε περιπτώσεις ισοβαθμίας κτλ. Το παιχνίδι στα μέσα της εβδομάδας με τον Ολυμπιακό μπορεί να αποδειχτεί κακό για τους Κρητικούς αφού η κούραση ,έστω και του ενός ημιχρόνου, μπορεί να αποσυντονίσει την ομάδα. Από ανεπιτυχές αποτελέσματα προέρχεται η ομάδα του κάμπου που θα θέλει να ρεφάρει για την εντός έδρας ήττα της με τον Πανιώνιο τη προηγούμενη αγωνιστική , ενώ ο Εργοτέλης απέσπασε ισοπαλία στο Περιστέρι με 1-1. Λίγο η κούραση του γηπεδούχου, λίγο η αγωνιστική κατάσταση της Λάρισας , λίγο η σημαντικότητα του παιχνιδιού πιστεύω πως θα φέρουν ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις επομένως και λίγα γκολ.

                                                                       ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Under (1.50)
HLI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου