Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Στοιχηματικές προβλέψεις για τα παιχνίδια του Σαββάτου

Μετά την απόλυτη επιτυχία(3/3) του Αrmageddon στα παιχνίδια της Τετάρτης ευελπιστούμε σε ανάλογο αποτέλεσμα και για τα Σαββατιάτικα παιχνίδια.

11 αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ.Φούλαμ εναντίον 'Αστον Βίλα.
Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 2-0 την Γουίγκαν στο Κρέιβεν Κότατζ και πήραν μεγάλη ανάσα για την συνέχεια.
Σε όλους είναι γνωστό πως οι Κότατζερς είναι η ομάδα των ισοπαλιών, (6 σε 10 παιχνίδια, οι 4 εκτός έδρας). Η αναμέτρηση με την Βίλα δεν είναι εύκολη γιατί είναι πολύ δουλεμένη ομάδα που βασίζεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Θετικά είναι τα νέα για τον Ματ Χιούτζ καθώς οι τραυματίες Νταφ και Ετούχου αποθεραπεύτηκαν και επιστρέφουν. Ενώ όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί κανονικά και ο Άντι Τζόνσον.
Από την άλλη μεριά, οι Χωριάτες έμειναν για 4ο παιχνίδι στην σειρά μακριά από της νίκες. Άξιζαν την νίκη στο τελευταίο ματς με την Μπέρμιγχαμ αλλά κόλλησαν στο 0 παραχωρώντας λευκή ισοπαλία.
Μακριά από το Βίλα Παρκ μετρούν μόλις μια νίκη σε 5 παιχνίδια. Μόλις 9 είναι τα τέρματα για την ομάδα του Τζέραρντ Χούλιερ που σε αυτήν την αναμέτρηση θα παίξει χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό καθώς Χέσκει και Κάριου είναι τραυματίες. Ο μικρός Ντελφουνέσο θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.
Η προϊστορία τα τελευταία 5 χρόνια φέρνει την Φούλαμ να κερδίζει 2 φορές, την Άστον Βίλα μία, ενώ 2 ματς έληξαν ισόπαλα!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σαφώς πιο κοντά στην νίκη οι γηπεδούχοι(2.10)
H αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ ανοίγει και ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Παναθηναικό στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής και να επιστρέψουν στις νίκες. Εάν δείξουν σοβαρότητα δεν θα έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Στο Καραΐσκάκη έχουν το απόλυτο με 4 στα 4 και 9-1 συνολικά τέρματα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είπε "νίκη για να μείνουμε πρώτοι". Πονοκέφαλο για τον Ισπανό προπονητή αποτελούν οι απουσίες των Ντουντού και Ιμπαγάσα, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ουρτάδο στη θέση του αμυντικού χαφ.
Ο Πανιώνιος με την σειρά του μπορεί μεν να πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στην ΑΕΚ αλλά δεν παύει να βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου πληρώνει την επιθετική του δυσλειτουργία και με μόλις 6 τέρματα έχει μαζέψει 7 βαθμούς. Το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα ενώ το κλίμα είναι καλό μετά την επικράτηση επί της ΑΕΚ.
Η προϊστορία την τελευταία 5ετία είναι υπέρ των ερυθρολεύκων με 5 στα 5 και γκολ 15-2.
  
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο Ολυμπιακός αναμένεται να πάρει τους 3 βαθμούς και κρίνοντας από την προϊστορία με μεγάλο σκορ. Γι' αυτό επιλέγουμε το ΟVER στο 1.65

Ντέρμπι στην Γαλλία ανάμεσα σε Ρεν και Λιόν.
Οι γηπεδούχοι με νίκη σήμερα φιγουράρουν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία του Σαμπιονά. Νίκη που κάθε άλλο παρά εύκολα θα έρθει.
Το προηγούμενο παιχνίδι με την Μαρσέιγ αναβλήθηκε λόγω βροχής και έτσι οι παίχτες του Φρεντερίκ Αντονέτι  είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν.
Η πολύ καλή πορεία της ομάδας βασίζεται στην καταπληκτική αμυντική λειτουργία της με μόνο 5 τέρματα κατά, σε 10 αγώνες. Τώρα όμως, ίσως, αυτή η αμυντική λειτουργία να αρχίσει να κάνει κοιλιά καθώς οι βασικοί στόπερ Μανγκάν και Κανά-Μπιγίκ θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας ενώ ο αναπληρωματικός κεντρικός αμυντικός Απάμ είναι τραυματίας. Από την μεσαία γραμμή θα λείψει και ο Λερουά. Επιστρέφουν Φανί και Μοντάνιο.
Απουσίες, κακή ψυχολογία, αρνητικό κλήμα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την φετινή Λιόν. Η ομάδα δεν μπορεί να βρει ρυθμό έχοντας μεγάλη αστάθεια. Μεσοβδόμαδα έχασε από την Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 10 θέση, 6 βαθμούς κάτω από την πρωτοπόρο Μπρεστ. Ο προπονητής της, Κλοντ Πιέλ δεν θα έχει στην διάθεσή του τους : Λισάντρο Λόπεζ,Ντελγκάδο,Έντερσον,Γκολαλόν,Κολοτζιέτζακ και Γκρενιέ.Επιστρέφει όμως ο Τουλαλάν.
Μοιρασμένη η προϊστορία για της 2 ομάδες με 2-0-3.


ΕΚΤΙΜΗΣH: Μεγάλη προτεραιότητα το Χ, αλλά κρίνοντας από την προϊστορία και τις πολλές απουσίες της Λιόν, έστω και με μισό μηδέν η Ρεν μπορεί την νίκη(1 - 2.35)

Armageddinho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου