Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Δωρεά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Παντείου στην Κιβωτό του Κόσμου

Ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Παντείου

Η ανθρωπιά δενπερνάει κρίση.

Το 2010 ήταν μία δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα. Η παγκόσμια οικονομική κρίση που βιώνουμε άλλαξε ριζικά τις προτεραιότητες που θέτουμε σαν άνθρωποι και μας ανάγκασε να ιεραρχήσουμε τις ανάγκες μας.

Οι νέοι μεγαλώνουμε μέσα σε ένα κόσμο που ομολογουμένως βιώνει τη κρίση αξιών, πάσχει από κοινωνικές παθογένειες, ξεχνά τις λέξεις εθελοντισμός, προσφορά, ανιδιοτέλεια. Μεγαλώνουμε σε μία κοινωνία που μας κατηγορεί για αδιαφορία, για κοινωνικό αναλφαβητισμό και για έλλειψη ευαισθησίας.

H ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΠΑΝΤΕΙΟΥ, με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα του παιδιού στις 20 Νοεμβρίου,πραγματοποίησε στις 26-11 δωρεά στη Κιβωτό του Κόσμου στηρίζοντας και συμβάλλοντας ενεργά στη προσπάθεια του ιδρύματος.


Απέδειξε ότι οι νέοι βγαίνουν στη κοινωνία, προβληματίζονται και προσφέρουν. Απέδειξε ότι η σημερινή νεολαία δεν είναι η νεολαία του facebook και της καφετερίας αλλά η νεολαία που στηρίζει φιλανθρωπικές δράσεις και παίρνει ανάλογες πρωτοβουλίες.

Δεσμευόμαστε να γίνουμε πρωτοπόροι τέτοιων προσπαθειών και να επαναλάβουμε στο άμεσο μέλλον παρόμοιες πρωτοβουλίες που ιδιαίτερα σήμερα είναι πολύ σημαντικές.


Φωτογραφία του συμβουλίου σχολής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Παντείου κατά την επίσκεψη της στο χώρο του ιδρύματος: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου