Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Χένρι; Μακριάααα! (video)

Αν τον δείτε να έρχεται καταπάνω σας, απλά δώστε τη μπάλα και τρέξτε! Αν δεν τον δείτε και έρθει στην πλάτη, τότε καλό θα είναι να είσαι άνθρωπος της εκκλησίας και μόλις πέσετε στο έδαφος από το μαρκάρισμα, να επικαλεστείτε Θεία βοήθεια. Αλλιώς, το χτύπημα θα είναι δυνατό και το κάταγμα σε κάποιο μέλος του σώματός σας, δεδομένο. 
Ο Καρλ Χένρι το περασμένο Σάββατο «κατάφερε» να αφήσει τη Γουλβς με δέκα παίκτες από το 11ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης με τη Γουίγκαν, «σηκώνοντας» στον αέρα τον Γιόρντι Γκόμεζ  που πρώτα έκανε μια... εντυπωσιακή σβούρα και αργότερα κατέληξε στο χορτάρι, αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο του μαρκαρίσματος. Ο Χένρι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αλλά σε αρκετές άλλες περιπτώσεις την έχει γλιτώσει.
Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό. Ο μέσος από την Αγγλία το παίρνει… πατριωτικά σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας, μπαίνοντας στις φάσεις με ορμή… δαιμονισμένου ταύρου και χωρίς να φοβηθεί τυχόν δικό του τραυματισμού. Θα μπορούσε να φωνάζει «αέρα πατέραααα» πριν από κάθε προσπάθεια να αποσπάσει τη μπάλα από τον αντίπαλό του. Αν έχει σκοπό να τρομοκρατήσει τους ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ και να αφήνουν τη μπάλα όταν τον βλέπουν να έρχεται καταπάνω τους, τότε η επίτευξη του στόχου του ίσως είναι πολύ κοντά. Δεν το πιστεύετε; Απολαύστε το βίντεο και… νιώστε τον φόβο..!


Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου