Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Το πράσινο... ανακόντα και ο ανώτερος Θρύλος!

Ο Νίκος Αλέφαντος μέσω του blog του στο katimagiko.gr, κάνει τη σύγκριση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Θεωρεί καλύτερο τον Ολυμπιακό... παικτικώς και παρομοιάζει τον Παναθηναϊκό με ανακόντα!
Λίγες μέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Νίκος Αλέφαντος κάνει μία σύγκριση ανάμεσα στις μονάδες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ενώ αποκαλύπτει ποιον παίκτη θα έκανε... μεταγραφή από τους «πράσινους» στους «ερυθρόλευκους»!


«Αφού θες να κάνω σύγκριση θέση με θέση και γραμμή με γραμμή, θα πω τούτα: Η μεγάλη υπεροπλία του Ολυμπιακού ξεκινάει από την άμυνα. Η άμυνα του Παναθηναϊκού δεν θέλω να πω ότι είναι για γέλια, αλλά μερικές φορές είναι για γέλια. Καμία σχέση με την άμυνα του Ολυμπιακού που της έχεις εμπιστοσύνη.
Δεν μπορείς να προχωρήσεις στο ποδόσφαιρο άμα δεν έχεις σωστή άμυνα. Και οι 4 του Ολυμπιακού πίσω είναι κέρβεροι. Ενώ οι του Παναθηναϊκού τρώνε την ντρίμπλα, κάνουν γκέλες, δεν έχουν αλληλοκαλύψεις, δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη», τονίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο πολύπειρος τεχνικός.

Ο Παναθηναϊκός είναι σαν ένα ανακόντα κοιμισμένο. Μπορείς να πας να το ακουμπήσεις αμέριμνος; Αν το κάνεις, θα είσαι μ…ας! Ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει στο γήπεδο την ανωτερότητά του. Όχι στα λόγια. Ο Παναθηναϊκός παίζει το τελευταίο χαρτί του, παίζουνε την ύπαρξή τους, να μην διαλυθούνε. Είναι μεγάλος σύλλογος, θα παίζει μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς του, θα σκυλιάσουνε αυτοί οι παίκτες να αποδείξουν ότι δεν αξίζουν χλεύη. Είναι βαριά φανέλα ο Παναθηναϊκός, θα ορκιστούνε ότι σήμερα ή παίρνουμε τον Ολυμπιακό ή θα είμαστε για κλοτσιές! Θα μας πάρει φαλάγγι η διοίκηση και ο κόσμος. Είναι ματς ζωής και θανάτου γι’ αυτούς.

Παικτικώς ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος και σαν ομάδα και σε ατομικό επίπεδο. Θα παίξουν ρόλο και οι προπονητές. Όμως κι εκεί πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα. Αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτά σε τέτοια ντέρμπι. Αλέφαντος σου μιλάει, έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Σε αυτό το ματς θα φανεί ποιος έχει αίμα και ποιος έχει νερό μέσα του…»
gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου