Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Προσοχή! Ο Gordon "σκοτώνει"


Όλοι έχουμε αντιληφθεί τη τελευταία τηλεοπτική μόδα που σαρώνει τον κόσμο, και που στην Ελλάδα έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, με αποτέλεσμα φέτος τα κανάλια να γεμίσουν από παρόμοιες εκπομπές. Μιλάω για τις εκπομπές μαγειρικής, που με τις διάφορες εκφάνσεις τους έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, ακόμη και εμένα. Να βλέπω τον Μποτρίνι να τσιρίζει ή και να χλευάζει (έστω και στημένα) και να γουστάρω.
Όμως, αυτό που συμβαίνει με τον πατριάρχη του εν λόγω τηλεοπτικού είδους είναι, αν μη τι άλλο, τουλάχιστον αξιοπερίεργο. Μιλάμε για τον σούπερ διάσημο και πετυχημένο σεφ, τον Σκωτζέζο Gordon Ramsay, ο οποίος έχει κερδίσει πλούτη και φήμη με τις τηλεοπτικές μαγειρικές του εκπομπές του όπως το Kitchen Nightmares, και το  Hell’s Kitchen.
Ένας εστιάτορας του New Jersey, την επιχείρηση του οποίου «βοήθησε» ο περίφημος σεφ πριν από τρία χρόνια, στα πλαίσια του Kitchen Nightmares, αυτοκτόνησε πηδώντας από γέφυρα στα νερά του ποταμού Hudson. Όταν τον μάλωνε ο σεφ για την απόδοσή του, τον είχε προειδοποιήσει πως αν δεν στρώσει, η επιχείρηση του θα βουλιάξει στον ποταμό Hudson! Η επιχείρηση μπορεί να μην βούτηξε, όμως ο καταχρεωμένος Joe Cerniglia έκανε προχθές το απονενοημένο διάβημα.
Και δεν είναι ο πρώτος. Περιέργως, μια άλλη σεφ, η Rachel Brown, που στο παρελθόν  είχε διαγωνιστεί στην ρεάλιτι εκπομπή Hell’s Kitchen, που παίζεται με μεγάλη επιτυχία στην Αμερική, είχε αυτοκτονήσει με πιστόλι λίγο μετά από την αποχώρησή της από το σόου. Προφανώς το στρες των μαγείρων είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι νομίζουμε. Προσοχή στη κουζίνα λοιπόν.
Πηγή: S.A. (ABC News)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου