Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Οι ταινίες στην TV σήμερα


Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 3 

STAR 22.00
Περιπέτεια, 2010 (Έγχρ.), 96'

UNDISPUTED 3. Αμερικανική ταινία του Άιζακ Φλορεντάιν, με τους Σκοτ Άντκινς, Μίκελ Σάνον Τζένκινς, Μαρκ Ιβανίρ.

Στην τρίτη συνέχεια αυτής της αυστηρά μόνο για άρρενες φανατικούς του «Tekken» σειράς, της οποίας το μοναδικό ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι σε κάθε σίκουελ κάνει βασικό ήρωα τον κακό της προηγούμενης ταινίας, πρωταγωνιστής είναι ο Ρώσος φυλακισμένος Μπόικα, ο οποίος πρέπει να αγωνιστεί με τις γροθιές του για να κερδίσει την ελευθερία του.

Μετά το τέλος της ταινίας, έχεις δύο επιλογές: είτε να παίξεις το ομώνυμο παιχνίδι στην κονσόλα σου για να αποφορτιστείς είτε να υποστηρίξεις τη διαδικτυακή προσπάθεια του Σκοτ Άντκινς για να γυριστεί και τέταρτη ταινία.



ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ 

MEGA 23.30
Επιστημονικής φαντασίας, 2001 (Έγχρ.), 98'

GHOSTS OF MARS. Αμερικανική ταινία του Τζον Κάρπεντερ, με τους Νατάσα Χένστριτζ, Άις Κιουμπ, Τζέισον Στέιδαμ.

Μια ομάδα αστυνομικών σε αποστολή στον Άρη έρχεται αντιμέτωπη με τα φαντάσματα του πλανήτη.

Ο Τζον Κάρπεντερ αντιγράφει τον εαυτό του σε μια τόσο φτηνή περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας ώστε να ξεχωρίζει ο Τζέισον Στέιδαμ.


ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ

ΝΕΤ 01.00
Περιπέτεια, 2010 (Έγχρ.), 132'

LET THE BULLETS FLY. Κινεζική ταινία του Γουέν Ζιάνγκ, με τους Τσόου Γιούν Φατ, Γουέν Ζιάνγκ, Γιού Γκε.

Ένας κακοποιός παρουσιάζεται σε μια πόλη ως κυβερνήτης της και εκεί έρχεται σε σύγκρουση για την εξουσία με τον τοπικό άρχοντα.

Μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες του κινεζικού κινηματογράφου, ένα ασταμάτητο ανατολίτικο γουέστερν, που μπορεί να χάνεται στην ιστορική και τοπικιστική μετάφραση αλλά μεταφέρει με πιο ανάλαφρο τρόπο τη μισανθρωπιστική φιλοσοφία του σκηνοθέτη της, δημιουργού του εξαιρετικού «Διάβολοι στο Κατώφλι».


Η ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ 

STAR 03.00
Περιπέτεια, 1999 (Έγχρ.) 92'

BRIDGE OF THE DRAGONS. Αμερικανική ταινία του Άιζακ Φλορεντάιν, με τους Ντολφ Λούντγκρεν, Κάρι-Χιρογιούκι Ταγκάουα, Ρέιτσελ Σέιν.

Μια πριγκίπισσα το σκάει για να μην παντρευτεί τον στρατηγό που δολοφόνησε τον πατέρα της, ενώ εκείνος διατάζει έναν σκληροτράχηλο μαχητή να τη φέρει πίσω.

Ένας σχεδόν ανίκανος σκηνοθέτης ταινιών δράσης σκηνοθετεί έναν σχεδόν ανίκανο ηθοποιό σ’ ένα ασυνάρτητο μετα-αποκαλυπτικό σκηνικό.

(athinorama)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου