Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Αυτή είναι η "Μεγάλη Κυρία"!


Την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στη Νόρτζελαντ απλώς η Γιουβέντους επέστρεψε στις νίκες στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σήμερα με αντίπαλο την Τσέλσι απέδειξε ότι έχει και βλέψεις για ψηλά!


Η Μεγάλη Κυρία, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, επικράτησε 2-0 της κατόχου του τίτλου και την έβαλε σε περιπέτειες τη συνέχεια της στη διοργάνωση, η οποία θα εξαρτάται άμεσα από το αποτέλεσμα της Γιουβέντους με την Σαχτάρ.

Στο άλλο παιχνίδι του 5ου ομίλου η Σαχτάρ, βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ισοφάρισε με έναν τρόπο που εκνεύρισε τους οπαδούς της Νόρτζελαντ και στη συνέχεια έκλεισε στόματα παίρνοντας τη νίκη με 5-2 εκτός έδρας.

Στον 6ο όμιλο, η Μπάγερν Μονάχου και η Βαλένθια εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση, έχοντας μάλιστα και τους ίδιους βαθμούς. Στο μεταξύ τους παιχνίδι ήρθαν ισόπαλες 1-1 με τις νυχτερίδες να παίζουν με δέκα παίκτες σε μεγάλο μέρος του αγώνα.

Στο άλλο παιχνίδι του 6ου ομίλου, η Λιλ χρειάστηκε να περιμένει μέχρι και την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ για να μπορέσει να πάρει την πρώτη της νίκη.

Κόντρα στο παιχνίδι με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ επικράτησε 2-0 και απλώς… βολεύτηκε με τα χρήματα που θα λάβει από το… τρίποντο αυτό.

Στον 7ο όμιλο η Μπαρτσελόνα δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας. Την νίκησε 3-0 εκτός έδρας και εξασφάλισε την πρόκριση της στη επόμενη φάση ως πρώτη του ομίλου.

Στο άλλο παίχνίδι, ο Γιώργος Σαμαράς μπορεί να σκόραρε και πάλι εκτός έδρας, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την Σέλτικ.

Η Μπενφίκα νίκησε 2-1 και πλέον θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τους σκοτσέζους στην τελευταία αγωνιστική για να μπορέσει να συνεχίσει στη διοργάνωση!

Στον 8ο όμιλο, η Κλουζ πήρε την νίκη 3-1 κόντρα στη Μπράγκα με τον Ρουί Πέδρο να πετυχαίνει και τα τρία τέρματα της ρουμανικής ομάδας. Την ίδια στιγμή η Γαλατασαραϊ έπαιρνε το «τρίποντο» 1-0 κόντρα στα… δεύτερα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

(novasporfm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου