Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Μειμαράκης σε Λυκουρέντζο: Μπράβο Ανδρέα

Η επιμονή του Λυκουρέντζο για ενωτικό κλίμα … κέρδισε τα εύσημα του Μεϊμαράκη

Τα εύσημα του προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την ομιλία του στη Βουλή απέσπασε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος κατά την συζήτηση επίκαιρης επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία επέμεινε σε κλίμα ενωτικό.


Οι δύο άνδρες, Μεϊμαράκης και Λυκουρέντζος βγήκαν μαζί από την Ολομέλεια μετά την ομιλία του υπουργού. Εκεί ο κ. Μεϊμαράκης συνεχάρη τον υπουργό λέγοντας «μπράβο Ανδρέα, εξαιρετική η ομιλία σου.

Λίγο νωρίτερα ο κ. Λυκουρέντζος απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Τσίπρα απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά, και την αναφορά του πρωθυπουργού ότι καταγράφουμε ρεκόρ Γκίνες, απάντησε, ότι ο κ. Σαμαράς είπε αυτά που είπε για να δείξει στους ευρωπαίους εταίρους ότι οι θυσίες οι θυσίες που έχουν κάνει οι Έλληνες αποδεικνύουν ότι η στήριξη της χώρας μας είναι σχεδόν υποχρεωτική για τους εταίρους.

 Αναφερόμενος μάλιστα στα περί δυνάμεων καταστροφής ή σωτηρίας τη χώρας ο κ. Λυκουρέντζος είπε ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις που βρίσκονται στη Βουλή έχουν πάρει εντολή από το λαό να σώσουν τη χώρα και δεν μπορούν να διακρίνονται σε δυνάμεις καταστροφής ή σωτήριας.

(parapolitika)




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου