Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Επίσκεψη του Ίβκοβιτς στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού επισκέφθηκε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αμέσως μετά την άφιξη των Πρασίνων στο ΣΕΦ και ρώτησε για την επίθεση που δέχθηκαν αλλά και για την κατάσταση της υγείας των Περπέρογλου και Σμιθ.



Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, αφού δέχθηκε τα συγχαρητήρια των Τσαρτσαρή, Μπατίστ και Μάριτς για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ρώτησε τους παίκτες τι ακριβώς έγινε.

Ρώτησε πόσοι ήταν εκείνοι που επιτέθηκαν, ενώ ζήτησε να του δείξουν φωτογραφίες και βίντεο που είχαν τραβήξει οι ίδιοι με τα κινητά τους.

Επίσης, ρώτησε για την κατάσταση της υγείας του Περπέρογλου και του Σμιθ και στη συνέχεια έχει συζήτηση με τον κουμπάρο του και προπονητή του ΠΑΟ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Λίγο πριν από τις 23:00 αποχώρησε, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, η αποστολή των Πρασίνων από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Την ώρα που οι παίκτες του ΠΑΟ επιβιβάζονταν στο πούλμαν, στο χώρο βρίσκονταν και κάποιοι του Ολυμπιακού.

Ο Διαμαντίδης και ο Καϊμακόγλου πλησίασαν τον Γιώργο Πρίντεζη και αφού τον αγκάλιασαν του έδωσαν συγχαρητήρια για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. «Μπράβο μάγκες» ακούστηκε χαρακτηριστικά από τους δύο παίκτες προς τον Πρίντεζη που τους ευχαρίστησε.

Ιτούδης: «Ίσως κάποιοι παρουν και παράσημο»

Ο Δημήτρης Ιτούδης με δηλώσεις του σε εκπροσώπους του Τύπου τόνισε:

«Αυτά που γίνονται είναι παράλογα. Δεν μπορούμε να μπούμε στην λογική όσων το κάνουν. Τι να πω; Επανειλημμένως στα θέματα αυτά έχει αναφερθεί και ο κόουτς Ομπράντοβιτς λέγοντας ότι πρέπει επιτέλους να τηρηθούν οι νόμοι. Είναι εύκολο να βρεθούν οι υπαίτιοι», σημείωσε αρχικά και συνέχισε:

«Μπορεί βεβαίως κάποιοι να πάρουν και παράσημα από τους φίλους τους για τα όσα έκαναν σήμερα. Κατάφεραν να αναβάλουν ένα παιχνίδι και ίσως καμαρώνουν γι' αυτό».

Για το τι θα πρέπει να γίνει, ο κ Ιτούδης είπε: «Οι αρμόδιοι πρέπει να πάρουν πολύ σημαντικές αποφάσεις. Θα πρέπει να παραδειγματιστούν π.χ. από την Αγγλία όπου για τέτοια γεγονότα προβλέπονται πολύ μεγάλες τιμωρίες για τους δράστες και τις ομάδες που ευθύνονται».

Όταν του ζητήθηκε να περιγράψει το περιστατικό σημείωσε: «Ακούσαμε ένα πολύ δυνατό μπαμ και αμέσως όλοι μας γυρίσαμε προς τη δεξιά πλευρά όπου είχε γίνει η επίθεση. Φυσικά έπεσαν αρκετά κομμάτια τζάμια μέσα στο πούλμαν.

»Εν συνεχεία είδαμε 3-4 άτομα να τρέχουν, ίσως ήταν οι δράστες, δεν είμαι και απολύτως σίγουρος, ίσως ήταν και απλοί πολίτες που έτρεχαν να απομακρυνθούν. Αυτοί πάντως που το έκαναν πρέπει να ήταν πολύ καλά καμουφλαρισμένοι».
 
(Newsroom ΔΟΛ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου