Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Αλαζονεία Τσίπρα: "Στις 17 Ιουνίου θα έχουμε διπλασιαστεί και δε θα χωράμε σε αυτά τα έδρανα"!

Ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά και την Νέα Δημοκρατία λέγοντας πως δε θα ήθελε να αναφερθεί στις ικανότητες και την υπευθυνότητα του που είναι γνωστές από την εποχή που ήταν υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.


Επεσήμανε μάλιστα πως ο πρόεδρος της ΝΔ πρωτοστατεί σε μάχες οπισθοφυλακής και δείχνει την αναξιοπιστία και απαξίωση του πολιτικού κόσμου όταν νομίζει ότι ο λαός ξέχασε την υπογραφή που έβαλε ο ίδιος στο Μνημόνιο 2 και τις επιστολές σε Λανγκάρντ και Μέρκελ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δε δέχονται το αποτέλεσμα των εκλογών τις 6ης Μαΐου και δε συγχωρούν το λαό για την επιλογή που έκανε, γι αυτό και στέλνουν τη χώρα στις κάλπες. Πρόσθεσε μάλιστα «ο λαός πολλαπλασίασε τη δύναμη μας γιατι στηρίζει τη θέση μας για αριστερή κυβέρνηση και από τις 17 Ιουνίου θα έχουμε διπλασιαστεί και δε θα χωράμε σε αυτά τα έδρανα».

Συνέχισε όμως την επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά τονίζοντας και πάλι πως έχει ψηφίσει, συνυπογράψει και εγγυηθεί το Μνημόνιο προσπαθεί να συμμαχήσει με τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Γιώργο Καρατζαφέρη προκειμένου να συνεχίζει να τιμά τις υπογραφές του σε Μέρκελ και Λαγκάρντ.

(iefimerida)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου