Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Μιχελάκης: Ντροπή για όλους μας οι νοσταλγοί του Χίτλερ!

Με τον πιο έντονο τρόπο καταδικάζει η Νέα Δημοκρατία την επίθεση κατά του Πέτρου Ευθυμίου η οποία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην πλατεία του Αμαρουσίου.


Ο εκπρόσωπος της Νέα Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης τόνισε χαρακτηριστικά «Καταδικάζουμε, με τον πιο έντονο τρόπο, για μια ακόμη φορά, τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται, όποια πρόφαση κι αν επικαλείται». Ζήτησε μάλιστα οι Αρχές να διερευνήσουν σε βάθος το επεισόδιο προκειμένουν να αποδοθούν ευθύνες.

«Είναι ημέρα μνήμης μιας μαύρης επετείου. Και, δυστυχώς, κάποιοι θέλησαν να την επαναφέρουν στη μνήμη μας. Οι κουκουλοφόροι και οι νοσταλγοί του Χίτλερ είναι ντροπή για όλους μας. Είναι στίγμα για τη Δημοκρατία.

Και οι Έλληνες το γνωρίζουν. Θα συντρίψουν τους νοσταλγούς νοσηρών εποχών που οδήγησαν την Πατρίδα μας σε τραγωδίες…», επεσήμανε ο κ. Μιχελάκης.

(newpost)

2 σχόλια:

  1. Για μένα, μεγαλύτερη ντροπή είστε εσείς, κ. Μιχελάκη, που αφήσατε ασύδοτους τους λαθρομετανάστες και είχατε και το Παυλόπουλο να τους ευχαριστεί που προτίμησαν την χώρα μας. Σήμερα, ο πολιτικάντης αρχηγός σας προσπαθεί να "σηκώσει" το θέμα, αλλά είναι αργά πια. Όταν οι "νοσταλγοί" έτρεχαν στον Άγιο Παντελεήμονα, εσείς ψειρίζατε την μαϊμού. Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και ΝΔκρατης θα συμφωνήσω σε όλα με τον ανώνυμο 0731. Επιπλέον, επειδή ο Ευθυμίου είναι γνωστός ψεύτης που εξαργύρωσε την δήθεν αντίσταση κατά την διάρκεια της επταετίας 1967-74 ως φοιτητής εδώ στα Ιωάννινα (εμείς εδώ δεν θυμόμαστε καμμία αντιστασιακή ενέργεια και από κανέναν) καλό θα ήταν να μην τον παίρνει κανείς στα σοβαρά. Για τον Μιχελάκη έχω να πω ότι δεν ανακόπτει μ' αυτόν τρόπο την πορεία δυσαρεστημένων ΝΔκρατών προς την Χ.Α. Ας βρει κάτι καλύτερο... Οδυσσεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή