Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Φέργκιουσον: «Ο Σουάρες είναι ντροπή για τη Λίβερπουλ»

«Ο Λουίς Σουάρες είναι ντροπή για τη Λίβερπουλ και δεν θα έπρεπε να του επιτραπεί να αγωνιστεί ξανά» τόνισε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με αφορμή την άρνηση του Ουρουγουανού να σφίξει το χέρι του Πατρίς Εβρά στην αναμέτρηση των δύο ομάδων, που έληξε με την Γιουνάιτεντ να επικρατεί με σκορ 2-1.


Η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν η πρώτη μεταξύ των δύο παικτών μετά τον αποκλεισμό του επιθετικού της Λίβερπουλ για οκτώ αγώνες λόγω ρατσιστικών σχολίων στον αγώνα του πρώτου γύρου τον Οκτώβρη στο «Άνφιλντ».

Ο Σουάρες έσκυψε το κεφάλι όταν ο Εβρά του έδωσε το χέρι του και συνέχισε να περπατάει ακόμη και όταν ο Γάλλος αμυντικός τον έπιασε από το χέρι προσπαθώντας εκ νέου να τον χαιρετίσει.

«Είναι ντροπή για την Λίβερπουλ και κάποιοι παίκτες δεν θα έπρεπε να αγωνίζονται σ΄αυτήν την ομάδα» τόνισε εμφανώς πειραγμένος στο «Sky Sports» ο Φέργκιουσον και συνέχισε: «Με την ιστορία που έχει αυτή η ομάδα, ένα περιστατικό σαν το σημερινό θα δημιουργούσε φασαρίες. Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλίς, όταν ρωτήθηκε για το θέμα, προτίμησε να παραμείνει ουδέτερος λέγοντας πως δεν παρατήρησε το συμβάν. Όταν δε ρωτήθηκε για το αν η συγκκεριμένη κίνηση του Σουάρες ήταν αιτία της έντασης που δημιουργήθηκε μεταξύ των δύο ομάδων στο ημίχρονο αλλά και μετά το τέλος του αγώνα είπε: «Νομίζω ότι θα ήσασταν πολύ αυτηροί εάν νομίζετε ότι ο Σουάρες ευθύνεται για αυτά που συνέβησαν σήμερα».



(skai)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου