Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Χάρις Αλεξίου και Δήμητρα Γαλάνη στο Θέατρο Παλλάς για 15 παραστάσεις

Δύο μεγάλες κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου, η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη, ανταμώνουν στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς για 15 παραστάσεις. Οι φωνές τους ενώνονται ξανά μετά από αρκετά χρόνια στην παράσταση με τίτλο «Σε μπλε βελούδο» η οποία ξεκινά στις 13 Ιανουαρίου.

«Αισθάνομαι πιο δυνατή και πιο ασφαλής γιατί θα μοιραστώ τη σκηνή με την αγαπημένη μου Δήμητρα Γαλάνη, με την οποία μάς ενώνει ένα πολύτιμο παρελθόν» ανέφερε η Χάρις Αλεξίου.

«Με τη Δήμητρα αισθάνομαι όπως με κάποιον αγαπημένο φίλο ή συγγενή που έχω να τον δω χρόνια και όμως όταν ξαναβρισκόμαστε, συνεχίζουμε την κουβέντα από εκεί που την έχουμε αφήσει σα να μην έχει περάσει μέρα» συνέχισε.

Για την ουσιαστική σχέση που υπάρχει ανάμεσά τους, μίλησε και η Δήμητρα Γαλάνη, η οποία τόνισε: «Όταν βρισκόμαστε στην σκηνή μαζί, συμβαίνει κάτι το απίστευτο. Νομίζεις ότι οι φωνές δεν ξεχωρίζουν γιατί πιστεύω πως οι φωνές γίνονται "ένα", όταν οι ψυχές γίνονται ένα».

Σε ό,τι αφορά τα τραγούδια που θα ακουστούν, εκτός από τις εκπλήξεις που θα αποκαλυφθούν στο κοινό τις ημέρες των συναυλιών, οι δύο τραγουδίστριες ανέφεραν πως το πρόγραμμα θα ξεκινάει από τον «Μαρμαρωμένο Βασιλιά» του Απόστολου Καλδάρα και θα περιλαμβάνει και τραγούδια του σήμερα.

Από την παράσταση δεν θα λείψουν και «Τα τραγούδια της χθεσινής μέρας», ενός νοσταλγικού δίσκου, της Χάρις Αλεξίου με την Δήμητρα Γαλάνη, ο οποίος επανακυκλοφορεί 30 χρόνια μετά.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης υπογράφει η Λίνα Νικολακοπούλου, τη σκηνογραφία οι Γιώργος Γαβαλάς και Γιάννης Μουρίκης, ενώ υπεύθυνοι για τις ενορχηστρώσεις είναι οι Κώστας Παπαδούκας και Γιώργος Ζαχαρίου.

Ήδη έχουν προπωληθεί 10.000 εισιτήρια.

Ημέρες παραστάσεων: 13 έως 15, 20 έως 22 και 27 έως 29 Ιανουαρίου και 17 έως 19, 24 έως 26 Φεβρουαρίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής: 60 ευρώ (διακεκριμένη), 55, 50, 45, 40, 35, 25 και 20 ευρώ.

(Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου