Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Μπάχαλο στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ - Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση άρον άρον

Έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ βουλευτών που πρόσκεινται στον Γ.Παπανδρέου και διαφωνούντων μέσα στην αίθουσα της Γερουσίας.

Ο Απόστολος Κακλαμάνης πήρε τον λόγο και ζήτησε να σταματήσει η διαδικασία και να κατέβουν οι βουλευτές στην Ολομέλεια προκειμένου να συνεχιστέι η συνεδρίαση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.


«Πρέπει να τελειώνουμε με αυτή τη διχαστική διαδικασία». Εκείνη την ώρα οι βουλευτές που προέρχονται από το «παπανδρεϊκό» περιβάλλον χειροκρότησαν τον πρώην πρόεδρο της Βουλής και άρχισαν να αποχωρούν.

Η αντίδραση, ωστόσο, των βουλευτών που διαφωνούσαν και επιθυμούσαν να μιλήσουν ήταν τέτοια που ξέσπασαν εσωκομματικές αντιπαραθέσεις.

Στο βήμα ανέβηκε ο Δημήτρης Λιντζέρης ο οποίος τόνισε ότι αν ο πρωθυπουργός δεν μιλήσει για την ανάγκη συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής ευθύνης τότε δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν επικίνδυνα και τελικά η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ολοκληρώθηκε και ήδη οι περισσότεροι βουλευτές βρίσκονται στην αίθουσα της Ολομέλειας.

real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου