Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Μεταφυσική δραστηριότητα 3 (Κριτική)

Μεταφυσική...αστειότητα!

Μια τετραμελής οικογένεια βρίσκεται αντιμέτωπη με μια μυστήρια αόρατη οντότητα. Η κάμερα του βίντεο-φαν πατέρα θα καταγράψει τα πάντα. Θέλετε κι άλλο; Δεν έχει...

Σε γνωστά...μονοπάτια και η 3η ταινία της σειράς, με λίγες σκηνές τρόμου, μπόλικη ανία και αρκετό γέλιο. Το σενάριο είναι λίγο-πολύ γνωστό και όσο κορυφώνεται, τόσο πιο αδιάφορο γίνεται, με την κατάληξη να είναι επιεικώς κακή.


Η σκηνοθεσία η οποία στηρίζεται στην ακίνητη -τις περισσότερες φορές- βιντεοκάμερα του πατέρα της οικογένειας μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους ως πρωτότυπη ιδέα αλλά ρεαλιστικά πρόκειται για ένα σκηνοθετικό σκουπίδι. Οι ερμηνείες είναι μετριότατες (με καλύτερη εκείνη της μικρής κόρης), ο ήχος επίσης, ενώ και η φωτογραφία είναι κακή (αναμενόμενο βέβαια).

Δεν διακρίνουμε κάποιο λόγο για να χάσετε τον πολύτιμο χρόνο σας, να σπαταλήσετε τα χρήματά σας και να παρακολουθήσετε αυτό το παντελώς αδιάφορο δημιούργημα. Δεν προσφέρει κάτι, περιέχει λίγες τρομακτικές σκηνές  και παίζονται πολύ πιο αξιόλογες ταινίες στον κινηματογράφο αυτήν την περίοδο από το συγκεκριμένο. Πλην των φαν των ταινιών της σειράς, οι υπόλοιποι...ούτε απ' έξω!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 1/5

Trailer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου