Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ο Πρωθυπουργός του Μνημονίου κρυβόμενος από την Ελλάδα του Μνημονίου!

Γράφαμε το Σάββατο ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας, με απόφαση του Μαξίμου, συνοδεύεται πλέον σε κάθε «εξόρμηση του» στην επαρχία από ειδική ομάδα των ΜΑΤ, κάτι που δεν έχει συμβεί ΠΟΤΕ στα πολιτικά χρονικά της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

Όμως οι συνεχείς πληροφορίες που έρχονται από την επίσκεψη του κ. Γ. Παπανδρέου στο ξενοδοχείο, όπου  συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, δείχνουν μια κατάσταση κατά πολύ χειρότερη από αυτή που περιγράφαμε.

Για να εισέλθει ο κ. Γ. Παπανδρέου στο ξενοδοχείο στήθηκε ολόκληρος σχεδιασμός, γεγονός που από μόνο του αποτυπώνει τη δυσαρμονία που επικρατεί πλέον  μεταξύ κυβέρνησης και …  «λαϊκής βούλησης».
Έστησαν στην είσοδο του ξενοδοχείου επί μια ώρα υπουργούς, βουλευτές, περιφερειάρχη, δημάρχους και στελέχη, τα οποία δέχθηκαν την οργή των διαδηλωτών με κραυγές όπως «Κλέφτες», «ψεύτες», «τα φάγατε» κ.λπ.

Όλα αυτά για να μπορέσει να εισέλθει ο κ. Γ.Παπανδρέου όχι όπως ένας Πρωθυπουργός με αξιοπρέπεια από την κεντρική πόρτα, αλλά με συμβατικό αυτοκίνητο από την... πίσω πόρτα. !
Ένας Πρωθυπουργός με καμουφλάζ!

Ο Πρωθυπουργός του Μνημονίου  κρυβόμενος από την Ελλάδα του Μνημονίου ! 


http://www.politis-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου