Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ενόχληση στελεχών για την αλλαγή του σήματος της ΝΔ

Εκρηκτικό κλίμα επικρατεί στο "γαλάζιο" παρασκήνιο για την αλλαγή του συμβόλου της ΝΔ, που καθιέρωσε ο ιδρυτής του κόμματος Κ.Καραμανλής, ύστερα απο πρόταση του Ευ.Αβέρωφ.

Γαλάζια στελέχη, που ανήκουν στο Καραμανλικό "μπλοκ" εκφράζουν σε μεταξύ τους συνομιλίες την δυσαρέσκειά τους για αυτή την εξέλιξη, τονίζοντας ότι "αυτό δεν το έκανε ούτε ο ανηψιός του Εθνάρχη ".


Σημειώνεται, ότι ο πρώην πρωθυπουργός, Κώτσας Καραμανλής όταν ήταν πρόεδρος της ΝΔ προσπάθησε κάποιες παρεμβάσεις στο σήμα του κόμματος, αλλά το... βάρος του ονόματός του φαίνεται ότι δεν του επέτρεψε να κάνει πολλές αλλαγές... Έτσι, αφαίρεσε μόνο τον πυρσό στα επίσημα έγγραφα, καθιερώνοντας ως λογότυπο ολογράφως το "Νέα Δημοκρατία". Τα ίδια στελέχη εκφράζουν τον προβληματισμό τους και για τον τρόπο που γίνεται η αλλαγή του σήματος, υποστηρίζοντας ότι "θα έπρεπε να γίνει διαγωνισμός, όπως έκανε η ΟΝΝΕΔ"...

Πάντως, στελέχη του κόμματος που βρίσκονται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά, προσπαθούν να διασκεδάσουν τους προβληματισμούς των καραμανλικών στελεχών, διαβεβαιώνοντας ότι το σήμα που καθιέρωσε ο Εθνάρχης θα παραμείνει στα ψηφοδέλτια των εκλογών!

http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου