Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επιστρατεύει ο Σαμαράς απέναντι στη Διαμαντοπούλου

Καζάνι που βράζει θυμίζει για ακόμη μία χρονιά ο χώρος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Έντονες αντιδράσεις από το σύνολο της πανεπιστημιακής κοινότητας- από φοιτητές και καθηγητές- έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα απέναντι στα πρόχειρα σχέδια της αρμόδιας Υπουργού για αλλαγή του τρόπου λειτουργίας των πανεπιστημίων.
Όμως τις κρίσιμες αυτές ώρες, η ΝΔ λάμπει δια της απουσίας της, γεγονός που έχει προκαλέσει γκρίνιες στο γαλάζιο στρατόπεδο. Βουλευτές και στελέχη του κόμματος, κάνουν λόγο για αργά αντανακλαστικά και ιδιαίτερα επιφανειακή προσέγγιση των θεμάτων.  Στο πλαίσιο αυτό, η Ρηγίλλης αποφάσισε το αντιπολιτευτικό βάρος στον τομέα της παιδείας να σηκώσει από εδώ και πέρα η ΟΝΝΕΔ και πιο συγκεκριμένα η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

«Τα κορυφαία στελέχη της γαλάζιας νεολαίας είναι σε θέση να διατυπώσουν έναν πιο σαφή, αποδοτικό και σύγχρονο αντιπολιτευτικό λόγο», αναφέρουν οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά και συμπληρώνουν ότι «οι πιτσιρικάδες δεν θα την αφήσουν σε ησυχία», αναφερόμενοι στην κ. Διαμαντοπούλου. Το σημαντικό σε αυτή την εξέλιξη είναι να δούμε πως θα «χτυπήσει» η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και κυρίως ποια θα είναι η αντίδραση της Υπουργού η οποία πολύ συχνά χειρίζεται τα θέματα όχι ουσιαστικά, αλλά επικοινωνιακά.

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου