Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Στοιχηματικές προβλέψεις για τα παιχνίδια της Τετάρτης

ΕΚΟΜΑΞ ΚΛΟΥΖ-ΜΠΑΓΕΡΝ             


Αν και παραμένει ακόμα στο -10 από την κορυφή της Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν έχει ανέβει αρκετά βαθμολογικά (7η θέση), κερδίζοντας και τη Φράιμπουργκ την Παρασκευή με 4-2. Στο Champions League έχει κάνει το απόλυτο (3 στα 3) και σε περίπτωση νίκης και σήμερα, θα προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού. Πάντως, οι πολλές απουσίες παραμένουν, αφού στους ήδη τραυματίες Κοντέντο, Φαν Μπόμελ, Ρόμπεν, Ριμπερί και Κλόζε, προστέθηκαν και οι Μπαντστούμπερ και Όλιτς, με την αποστολή να αριθμεί μόλις 15 παίκτες! Από την άλλη η Κλουζ, βάζοντας ουσιαστικά τρία αυτογκόλ (και το τρίτο του Γκόμεζ, σαν αυτογκόλ ήταν), ηττήθηκε 3-2 στο Μόναχο, αν και προηγήθηκε. Πάντως, παραμένει μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης, αφού ισοβαθμεί με τις Βασιλεία και Ρόμα στους 3 πόντους. Το Σάββατο, στο πρωτάθλημα, έφερε εκτός έδρας 1-1 με την πρωτοπόρο Οτσέλουλ, αλλά παραμένει ακόμα πολύ χαμηλά (9η θέση, με απολογισμό 4-4-5). Τραυματίες είναι ο μέσος Μουρεσάν και ο επιθετικός Κονέ. Έχει λόγους για να κερδίσει η Μπάγερν και πιστεύω ότι αξίζει να ποντάρουμε στη νίκη της.


                                                                            ΕΚΤΙΜΗΣΗ : 2 ( 1.70 )


                                                                      ΤΣΕΛΣΙ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ


Στον 6ο όμιλο του Champions League, "αφεντικό" είναι η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι του Κάρλο Αντσελότι έχουν πετύχει το απόλυτο (9 β.) μέχρι στιγμής και άλλη μια νίκη σήμερα μπροστά στο κοινό τους, απέναντι στην Σπαρτάκ Μόσχας (6 β.), θα τους εξασφαλίσει όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά. Την πρώτη του φετινή ευρωπαϊκή εμφάνιση θα κάνει απόψε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, ενώ θα λείψουν οι τραυματίες Λάμπαρντ, Μαλουντά και Μποσίνγκουα. Η Σπαρτάκ πριν χάσει από την Τσέλσι, είχε κερδίσει 0-1 στη Μασσαλία και 3-0 εντός έδρας τη Ζίλινα. Σ' αυτό το ματς, 2 γκολ είχε πετύχει ο Βραζιλιάνος επιθετικός Αρι, ο οποίος θα λείψει σήμερα, καθώς τραυματίστηκε στο πρόσφατο 1-0 επί της Ζενίτ. Ο Βαλερί Κάρπιν δεν θα έχει στην διάθεσή του και δύο αμυντικούς, τους Πάρσιβλιουκ και Στραντζλ, ωστόσο διαθέσιμος είναι ο Βραζιλιάνος οργανωτής Αλεξ, που έλειπε λόγω τραυματισμού στο 1ο  παιχνίδι με την Τσέλσι. Εύκολο βράδυ για την Αγγλική ομάδα που αναμένεται να σκοράρει αρκετές φορές.

                                                                             ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Over(1.50)

                                                                      ΜΙΛΑΝ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μετεξεταστέα έμεινε η Μίλαν, στα δυο δύσκολα τεστ που έδωσε, το τελευταίο δεκαπενθήμερο, καθώς ηττήθηκε τόσο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο «Μπερναμπέου», όσο και από τη Γιουβέντους, στο «Σαν Σίρο», στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Το θετικό για τους «ροσονέρι» είναι πως επανέρχονται οι Ροναλντίνιο, Τιάγκο Σίλβα, Αμπροζίνι και Τζαμπρότα, που έχασαν τα τελευταία παιχνίδια. Παραμένουν εκτός οι Όντο και Μπονέρα. Από το απέναντι στρατόπεδο ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε πως «Είναι δύσκολο μια ομάδα σαν τη Μίλαν να χάσει δύο κρίσιμα παιχνίδια στη σειρά». Εκτός αποστολής έμειναν για ένα ακόμη παιχνίδι οι Κακά, Γκάγκο, Γκαράι και Λασανά Ντιαρά. Κάκιστη η παράδοση των μαδριλένων στο Μιλάνο, σε καμία από 13 επισκέψεις τους δεν έφυγαν νικητές (10 ήττες και 3 ισοπαλίες). Καλύτερη το τελευταίο καιρό η Ρεαλ, όμως η Μίλαν δεν θα πέσει αμαχητί. Επηρεασμένος και από τη κακή παράδοση της βασίλισσας στο Μιλάνο θα ποντάρω στην ισοπαλία.
         
                                                                                 ΕΚΤΙΜΗΣΗ : X ( 3.20 )

 HLI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου