Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Γιαννακόπουλος: Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου αγοράζω την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Είναι γεγονός και είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούν να χαμογελούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού!


Η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την «είσοδο» του στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο χθες το απόγευμα! Σήμερα ο αθλητικός Τύπος μεταφέρει κάποιες από τις σκέψεις του διοικητικού ηγέτη των πρασίνων για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας!

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «LiveSport» φιλοξενούνται σύντομες δηλώσεις του κ.Γιαννακόπουλου στις οποίες επισημαίνει κάποια πολύ σημαντικά ζητήματα!

Πρώτον οι άμεσες εξελίξεις που θα υπάρξουν αλλά και τι θα απογίνει με τον μπασκετικό Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν όλα τακτοποιηθεί, με τις μετοχές να έχουν περάσει στα χέρια του. Εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι δηλώνει πως δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί κάτι στην ομάδα μπάσκετ, η οποία θα παραμείνει υπό την «εγγύηση» της οικογένειας Γιαννακόπουλου!

«Το θέμα θα έχει κλείσει οριστικά μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου», είναι τα χαρακτηριστικά λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε ρεπορτάζ της εφημερίδας.

«Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα έχουν πάρει όλα τον δρόμο τους. Θα έχω καταθέσει την πρότασή μου για την ΠΑΕ η οποία πιστεύω ότι θα βρει σύμφωνο τον κΑλαφούζο», προσθέτει!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ επισημαίνει: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα να αφήσω ποτέ το μπάσκετ» και υπογραμμίζει ότι στο τριφύλλι θα «επενδυθούν δεκάδες εκατομμύρια»

Σε αυτό έρχεται να προσθέσει ένα ακόμη στοιχείο –αλλά πολύ σημαντικό- η εφημερίδα «Πράσινη» η οποία είναι συμφερόντων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

«Με συμπαίκτη κολοσσό από το εξωτερικό θα επενδύσει πολλά εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα.

Στο εσωτερικό ρεπορτάζ, επιβεβαιώνει την πρόθεση του κ.Γιαννακόπουλου να έχουν τακτοποιηθεί όλα μέχρι το τέλος του χρόνου και –φυσικά- να μην επηρεαστεί η επένδυσή του στην ομάδα μπάσκετ.

(sport-fm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου