Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Αποχώρησε η Βανδή μετά τις δηλώσεις Σφακιανάκη - Οριστικό τέλος στην επικείμενη συνεργασία τους

Στον αέρα τινάχτηκε η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με τον Νότη Σφακιανάκη εξαιτίας των επίμαχων δηλώσεων του εκκεντρικού τραγουδιστή για τη Χρυσή Αυγή. Λίγο πριν την πρεμιέρα τους στο «Εναστρον», η συνεργασία των δύο δημοφιλών τραγουδιστών πήρε άδοξα τέλος, με την Δέσποινα Βανδή να ανακοινώνει επισήμως την αποχώρησή της από το σχήμα.


Τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν, αποχωρώ με λύπη, έγραψε  στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές πληροφορίες και καταλήγει στην ανάρτηση της με την υπενθύμιση ότι οι γονείς της ήταν μετανάστες.

Ακολουθεί η δήλωση αποχώρησης της Δέσποινας Βανδή:

Τον Νότη τον συνάντησα για πρώτη φορά πριν 16 χρόνια. Από τότε κατάλαβα πως ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερος, όπως και αν ακούγεται και μεταφράζεται αυτό, ξεχωριστός ως καλλιτέχνης και με συνέπεια ωστόσο ως προς και τα δύο, όλον αυτό τον καιρό.

Ακραίος και ανατρεπτικός σε αξίες και πιστεύω. Δικαίωμα του κάθε ελεύθερου ανθρώπου σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα, να λέει τη γνώμη του και να την υποστηρίζει.

Διαφωνούσα κατά καιρούς σε πολλά από αυτά που έλεγε, άλλοτε συμφωνούσα, όσο εξτρεμιστικά και αν εκφραζόταν (Νότης είναι αυτός). Παρά την διαφορετική άποψη που έχουμε γενικότερα στις σχέσεις, στην ζωή και τη δημοκρατία, θεωρούσα ότι καλλιτεχνικά θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε σε μια μουσική σκηνή.

Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι ότι τα πράγματα που μας χωρίζουν είναι περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν. Αποχωρώ με λύπη.

Και κάτι τελευταίο...

Εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες...

Αυτό.

(iefimerida)

1 σχόλιο: